04/12/2020

Horoscop 9 aprilie 2017. Fecioarele incep o etapa noua de viata

 Horoscop 9 aprilie 2017. Berbec

Horoscop 9 aprilie 2017. Datorita conceptiilor diferite despre lume si viata, relatiile colegiale si cele cu persoanele din anturajul apropiat sunt anoste la finalul acestei saptamani. Fii deschis si la alte opinii! Selecteaza treburile prioritare si ocupa-te numai de ele. Sanatatea este vulnerabila, existand riscul ca intregul organsim sa aibe de suferit. Dar evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chrurgicale, pentru ca te poti trata singur suficient de bine.

 Horoscop 9 aprilie 2017

Horoscop 9 aprilie 2017. Taur

Capitolul amoros este umbrit in aceste zile de weekend. Probabil ca din cauza bugetului comun sau a unor bunuri patrimoniale, cei dragi vor fi ceva mai detasati de tine. Tu ai asteptari sentimentale prea mari de la altii. Discrepanta dintre ce isi doreste sufletul tau si ceea ce ti se ofera te necajeste profund, ba chiar iti poate șubrezi sanatatea. Fii mai intelegator cu cei dragi si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

Horoscop 9 aprilie 2017. Gemeni

Dorinta de a petrece acest weekend acasa, printre membrii familiei este mare si bine ar fi sa-i dai curs. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti, dialogurile cu rudele si planurile de investitii domestice. Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, aspecte care te pot necaji. Fii prudent si rezolva pe indelete, atat indatoririle fata de parteneri, cat si cele fata de casa si familie. Fereste-te de a emite judecati si de a critica mult parerile altora.

Horoscop 9 aprilie 2017. Rac

Este rost de intalniri profesionale si discutii de anvergura cu colegii de munca la sfârșitul acestei săptămâni. Se vehiculeaza multe informatii in preajma ta, insa putine iti sunt de un real folos. Pe de alta parte ai tendinta de a vorbi mult si chiar de a te destainui persoanelor nepotrivite. Forfota din preajma ta iti aduce multa oboseala, de aceea selecteeaza-ti activitatile prioritare si discutiile care sunt importante pentru tine. Sanatatea este vulnerabila.

Horoscop 9 aprilie 2017. Leu

Te preocupa chestiunile financiare in zilele acestui final de saptamana. Veniturile tale sunt fluctuante, insa sunt ceva sanse sa primesti bani de la un loc de munca. Pe de alta parte sunt posibile cheltuieli neasteptate pentru nevoile sau chiar mofturile celor dragi. Fii prudent si selecteaza-ti prioritatile financiare, pentru ca riscul de a cheltui tot ce ai este mare. Disputele cu persoanele din anturajul apropiat iti vor aduce informatii pretioase.

Horoscop 9 aprilie 2017. Fecioara

 

Sunt zile bune pentru a incepe o etapa noua de viata, pentru a face schimbari majore si mai ales pentru a relationa cu totul altfel cu ceilalti. Minunat este ca membrii familiei te sustin mult, insa totul este sa tii cont si de parerile lor. Evita exagerarile de orice fel! Aloca suficient timp si resurse materiale pentru a te odihni si pentru a-ti ingriji sanatatea, deoarece organismul tau este vulnerabil. Un alt punct sensibil al weekend-ului sunt cheltuielile care se pot ivi din senin.

Citeste mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share