31/07/2021

Horoscop 9 ianuarie 2017. Gemenii să evite critica excesivă

Berbec

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte. Unele pot avea ca scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar pe altele vei fi nevoit sa le faci pentru a-ti achita facturi sau diverse plati restante. Mentalul este rascolit si exista riscul sa iei decizii pripite si fara rost. Fii atent daca lucrezi cu documente si mai ales ordoneaza bine informatiile, daca trebuie sa le transmiti prin posta electronica.

Taur

 

Se pare ca iti vin bani astazi, fie de la partenerul de viata, fie datorita colaborarilor profesionale. Tema veniturilor tale te preocupa mult zilele acestea, mai ales ca laserviciu se petrec tot felul de modificari si reorganizari. Gandurile iti zboara la planurile de amenajare a casei, planuri care au nevoie de multi bani. Partea frumoasa este ca ai si de unde sa cheltuiesti.

Gemeni

 

Inceputul saptamanii te pune in lumina reflectoarelor fata de ceilalti. Este nevoie pe de o parte sa iti organizezi treburile personale pentru intreaga saptamana, iar pe de alta parte trebuie sa fii prezent in relatiile cu ceilalti. Evita critica excesiva, implicarea in treburile celorlalti si ofera-ti sfaturile doar daca iti sunt cerute. Dupa-amiaza, ti-ar prinde bine un masaj.

Rac

 

Astazi, cel mai bine functionezi in locuri retrase, departe de zgomotul cotidian. Fortele tale vitale sunt la un nivel scazut, de aceea fii prudent si evita activitatile prea solicitante. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului respirator. Hraneste-te sanatos, plimba-te in aer liber si dormi mai mult. De mare ajutor iti sunt persoanele dragi si de incredere.

Leu

 

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile cu prietenii si protectorii. In privinta acestora ar fi bine sa tii cont de recomandarile membrilor familiei. Este posibil sa nu vezi adevarata fata a asa-zisilor binevoitori si sa te trezesti implicat in situatii neplacute. Daca primesti propuneri noi de implicare in activitati comune cu altii, activitati de anvergura, fii prudent.

Fecioara

 

Se anunta intalniri si dialoguri cu sefii. Mentalul  este alert, existand riscul sa gandesti mai repede decat reusesti sa vorbesti. Controleaza-ti gandurile, ordoneaza-ti prioritatile si vorbeste cat mai putin. Pe de alta parte, astazi imaginea ta publica si chiar pozitia sociala iti pot fi compromise. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi informatii profesionale pretioase.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share