23/04/2021

Horoscop la Lună Plină! Ne luăm în coarne cu Demonul cel Mare!

wolf-moon Analiza fazelor Lunii este departe de a fi vreun subiect obișnuit de studiu pentru mine. Dar dacă se impune, se impune. Însuși faptul că acest articol se naște este un semn că ceea ce se întâmplă acum pe cer are proporții și lasă urme. Luna Plină în Fecioară din seara zilei de 22 februarie 2016 are o încărcătură energetică ce depășește voltajul pe care îl putem duce în mod obișnuit, cu potențial de scurtcircuit.

Excesul este cuvântul-cheie pentru acest moment astral. Această Lună Plină ne ajută să înțelegem că preaplinul întotdeauna se revarsă și că tot ce e prea mult strică. Întrebarea pertinentă în context este: Prea mult din ce? Din punct de vedere astrologic, răspunsul este: Prea mult Jupiter! Soarele este în Pești, domiciliul lui Jupiter, Luna este în Fecioară, acolo unde Jupiter e în tranzit, în harta momentului Fecioara este în casa XII-a, unde Jupiter este, din nou, la el acasă.
Energia jupiteriană dictează fluxurile energetice, care aduc un punct culminant pentru ceea ce am trăit în a doua jumătate a lunii septembrie a anului trecut, după Luna Nouă cu eclipsă în Fecioară din data de 13 septembrie 2015. Efectul este de balon umflat, care se sparge sau se dezumflă după 6 luni. Plesnesc multe nemulțumiri, ies la suprafață lucruri ascunse, parcă cineva nevăzut dă cu biciul, care te ferește până te nimerește. Frustrările curg, la fel și reproșurile, iar cuvintele iau foc în gură.
Luna Plină în Fecioara ne încearcă atât răbdarea, cât și simțul măsurii.Peste toată furtuna de nisip zboară acuzații de nedreptate și atitudini de victimă. Care mai de care se plânge și argumentează că deține adevărul suprem. Suntem în punctul mort în care toată lumea are dreptate. Pardon! În care toată lumea crede că are dreptate! Aceasta este marea festă pe care ne-o joacă Jupiter.
 
Energia Lunii Pline în Fecioară din 2016, care se resimte cât stă Soarele în Pești, până pe 20 martie, trezește în fiecare dintre noi Demonul cel Mare! Cea mai mare slăbiciune stă față în față cu noi și ne privește sfidător din oglindă. Și nici nu pleacă dacă acoperim sau spargem oglinda. Se dă lupta cea mare. Care pe care! Inevitabil, se ivește contextul în carefrica de căpătâi bălește la noi lacomă gata să ne înghită ca să devenim totuna cu monstrul pe care încercăm să-l stăpânim în noi. Coborâm în adâncurile noastre și visăm că vedem ce nu ne place să vedem în noi sau ceea ce credeam că am depășit, dar e de fapt viu acolo, jos, în întunericul ființei noastre. Numai că nu e vis, e chiar realitatea. Ferice de cei ce au vise furtunoase în această perioadă, ele ajută la eliberarea tensiunii.
Dacă cea mai mare frică a ta este cea de penibil, s-ar putea să ai impresia că te faci de râs. Dacă de singurătate ai fugit, o să te simți atât de singur că nici tu nu-ți auzi propriul ecou. Dacă frica de a nu-ți pierde controlul pândește dintotdeauna în umbra ta cea mai neagră, atunci s-ar putea să te pierzi cu firea și să te dezlănțui.
Trăirile sunt paroxistice pe alocuri, mai ales în cazul celor ce nu stau bine cu nervii sau cu controlul emoțiilor. Răbufnirile, furiile, atacurile de panică au scăpat din lanț. Planul de manifestare este cel psihic! Luna Plină de față nu acționează neapărat la nivel de pagube în planul fizic, de pierderi materiale sau de fapte cuantificabile, ci de stări ale conștiinței.
Ce monștri adormiți trezește această Lună Plină dinăuntrul fiecărei zodii?
Berbecii sunt nemulțumiți, irascibili, sever de critici, plini de reproșuri, acuzatori, înclinați spre complexe de inferioritate, se văd mai mici decât sunt sau consideră că nu merită mai mut, se cenzurează, se limitează, sunt șubrezi fizic, capricioși, mofturoși.
Taurii suferă de lipsă de iubire, vor atenție, sunt timizi, au nevoie de încurajări și confirmări și, indiferent cât primesc, li se pare că nu e destul, sunt pretențioși, sufocanți, devoratori, nemulțumiți, solicitanți, lipsiți de inspirație, creativitate și chef.
Gemenii se simt excluși din viața de familie, nu-și găsesc locul, au nemulțumiri acasă, întâmpină dificultăți administrative, reneagă anumiți membri ai familiei, se simt în plus în propria viață, dezrădăcinați, nu pot să treacă peste trecut, sunt într-un cerc vicios.
Racii sunt agresivi în comunicare, caută cu orice preț să atragă atenția, hărțuiesc, vor să țină teorii, să facă instructaje, sunt superficiali, sar de la una la alta, sunt duplicitari, caută compensații în exterior, sunt certăreți și excesiv de agitați.
Valeriu Panoiu
Citeste continuarea pe valeriupanoiu.blogspot.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share