25/07/2021

HOROSCOP. N-aduce ceasul ce aduce anul 2021!

ANUL 2021 este an de refacere, de reînnoire, de reinventare, de vindecare a emoțiilor negative. E anul mișcării, al acțiunii, al comunicării. An provocator prin multitudinea de situații care vin spre noi, care ne obligă să ne adaptăm. Să trecem cu bine ianuarie, februarie și martie din anul 2021!

Prague Astronomical Clock is a historic landmark in Prague. Medieval clock tower mounted on the southern wall of Old Town Hall Tower at the Old Town Square in Prague. The clock shows the years, months, days and hours, the time of sunrise and sunset, sunrise and moonset, and the position of the signs of the zodiac.

De la restricție, austeritate și stat acasă, trecem la eliberare de constrângeri. Entuziasm și viață nouă, doar pentru unii, dar nu în primele luni ale noului an, ci din primăvară încolo. Crește natalitatea.

Mulți se vor îmbogăți peste noapte, alții vor ajunge la sapă de lemn. Un an cu accidente mai ales în domeniul aviatic.

Vor mai fi tulburări politice și la noi și în lume, declanșate de conflictul între cei care vor stagnarea și cei care vor schimbarea.

Se deschid granițele. Unii vor călători, alții vor emigra.

Începem anul 2021 cu Luna tranzitând zodia Leu, în opoziție cu Jupiter și Saturn din Vărsător. Nu le fi ușor celor lucrează în domeniile: aviație, teatru, film, cosmetică, meserii legate de organisme internaționale: U.N.I.C.E.F, O.N.U, U.N.E.S.C.O , cercetare, farmacie.

Vă precizez de la început, că fiecare om își are începutul de an, – adică ANUL NOU din viața lui când celebrează ziua de naștere. Harta cerului, adică poziția planetelor din noaptea de revelion este valabilă pentru omul care se naște în ziua de 1 ianuarie. Se pot extrage informații clare despre tendințele generale ale anului care urmează, deja am scris câteva la începutul postării.

Nu voi înșira zodiile, așa cum v-ați obișnuit, ca în orice publicație pe suport de hârtie sau site, (rubrica “horoscop”), ci explic cum funcționează energiile planetelor în zodii, ce aspecte fac ele cu celelalte planete și ce evenimente declanșează în 2021.

Pentru cei care nu cunosc, amintesc: ASTROGRAMA este “fotografia” cerului din momentul nașterii, are 12 case zodiacale, ce dau informații despre ceea ce-i este dat omului să trăiască și cu ce bagaj karmic vine în actuala existență. Ascendentul este dat de zodia care se află la orizont în momentul nașterii persoanei. Se calculează folosind data, ora, locul nașterii. Este punctul de plecare al unei astrograme. E locul de unde începe casa întâia a zodiacului. În harta natală sunt 12 case zodiacale, care dau informații despre toate sectoarele vieții omului.

Aceste rânduri, nu prezintă o astrogramă personală unde se vede cu exactitate ce-l așteaptă pe om în bine sau rău, e bine să citiți și despre informațiile de la zodia unde aveți ascendentul, pentru a vă face o imagine clară despre ceea ce urmează să trăiți în 2021.

SATURN și JUPITER se află în zodia VĂRSĂTOR. Jupiter deschide niște uși, aduce energie bună, șansă, iar peste un an, pleacă mai departe, în zodia Pești. Saturn vine din urmă, merge mai greu, dărâmă și apoi construiește în Vărsător, parcurgând zodia în 3 ani. În funcție de casa din astrograma fiecăruia unde se află Vărsătorul, acolo începe ceva nou. Nativii din zodia Vărsător vor avea transformări radicale pe toate planurile. Cele două planete sunt în conjuncție (adică merg una lângă alta la câteva grade) doar până în martie.

Aceste două planete ajută enorm nativii din zodiile: Berbec, Săgetător, Balanța, Gemeni. Nativii din aceste zodii vor avea salturi spectaculoase în destinul lor începând cu 2021, în ceea ce privește: abundența, banii, casa nouă, mașină nouă, călătoriile. Unii se vor muta într-o țară nouă, sau vor începe o viață nouă pe alt continent. Un pas important în carieră este dat de entuziasmul într-un domeniu nou de activitate. Cei singuri își găsesc sufletul pereche și se vor căsători.

Transformări radicale se întâmplă și pentru nativii din zodiile:  Scorpion, Taur, Leu. Roata se schimbă: cei de sus vor ajunge jos și invers!

Nativii din zodia Taur, cei născuți între 21 aprilie-30 aprilie, vor fi excentrici, sau se vor confrunta cu probleme de sănătate. Se pot aștepta la tot felul de evenimente neprevăzute și din cauza lui Uranus care tranzitează zodia. Se vor îndrăgosti, își vor trăi iubirea în secret. Februarie și octombrie vor fi cele mai dificile luni pentru ei. Numai cei născuți după 1 mai au norocul să fie protejați în 2021.

2021 este an ca un mers pe sârmă pentru nativii din zodia Scorpion. Cu răbdare și înțelepciune ei vor trece greul și obstacolele. Cei care au avut probleme cu legea în trecut se vor confrunta cu vremea sentințelor definitive. Dacă vor lupta pentru recăpătarea unui statut, a unei funcții vor reuși greu. Pluton le oferă protecție doar celor născuți după 1 noiembrie.

Punct și de la capăt pentru nativii din zodia Leu, care vor trebui să învețe să iubească, mai ales cei născuți între 22 iulie- 30 iulie. Cei născuți între 5 – 21 august vor avea probleme cu legea. Când o ușă se închide în nas, o altă ușă se deschide, cu alte căi și oportunități.

Cu alte cuvinte, poți fi nativ Scorpion, dar dacă ai un ascendent în Berbec, Săgetător, Balanță, sau Gemeni, și planete în casa întâia a cerului în astrograma personală, nu vei simți tensiunile astrale provocate de Saturn și Jupiter.

Neutru pentru zodiile: Fecioara, Rac, Capricorn, Pește. În ce sens este neutru pentru aceste zodii? Saturn și Jupiter nu fac niciun aspect cu planetele din zodiile amintite. Aceștia sunt marcați de alte tranzite ce-i obligă să se transforme spiritual.

Nativii din Fecioară trebuie să învețe să iasă dintr-o iluzie, mai ales cei născuți după 15 septembrie. Neptun face opoziție la Soarele natal, acest aspect le aduce confuzie, instabilitate. Ei nu se pot hotărî, nu știu ce vor, li se pare că lumea e împotriva lor. După dramă, lacrimi și tristețe, vin și zile bune. Ceva în viața lor își recapătă strălucirea până la urmă, dacă vor înțelege că spiritualitatea e mai presus de planul material.

Capricornii din ultimul decan îl mai au pe Pluton în zodie, care le testează mentalitatea, le organizează destinul, le da șansa să se reinventeze, să evolueze spiritual în urma unei suferințe, a unei probleme de sănătate, sau al unui divorț. Sau să se adapteze la venirea unui nou membru în familie. Mă refer la cei născuți după 15 ianuarie. Multe evenimente neprevăzute sub formă de surpriză vor trăi cei născuți între 22- 31 decembrie.

Nativii Raci din ultimul decan, trebuie să învețe să dozeze emoțiile lor negative. Să renunțe la orgoliile nefondate. Vor experimenta dincolo de limitele casei lor și alte experiențe. Eliberarea totală vine pentru cei născuți în iulie (15-22 iulie), care vor avea o mare revelație despre viața lor și vor lua niște decizii importante. Vor schimba casa, țara, viața. Uneori e mai bine să divorțezi decât să rămâi într-o relație cangrenată, doar de ochii lumii.

Nativii din zodia Pești vor simți energia bună și protecția lui Jupiter abia din iunie. Peste un an ei vor duce la capăt proiectele începute înainte de pandemie.

Să pășiți în ANUL NOU cu bucurie și speranță!

LA MULȚI ANI!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share