28/02/2021

Horoscop pentru luni, 20 februarie 2017. Gemenii vor lua decizii in viata personala

 Berbec

 

Este o zi importanta, pentru ca vei obtine concluzii deosebite in ceea ce priveste desfasurarea relatiilor profesionale. Mentalul este tensionat, astfel ca ar fi bine sa evitit discutiile si deciziile majore. Relatiile cu strainatatea, cele cu persoanele oficiale se vor modifica de acum incolo, pentru ca intr-un anume fel iti vor insela increderea. Pe de alta parte, cineva din anturajul apropiat iti va oferi sfaturi deosebite.

Taur

 

Capitolul financiar marcheaza astazi un final de etapa. Poate fi vorba despre a-ti achita niste datorii, a rezolva chestiuni financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii din segmentul profesional. Este un moment important pentru a medita pe marginea evenimentelor si relatiilor in care esti implicat. Dincolo de lumea fizica inconjuratoare exista fatete de nebanuit cu ajutorul celor cinci simturi. Fereste-te de investitii si asculta sfaturile celor dragi!

Gemeni

 

Energia zilei iti ofera imbolduri de a opera ajustarile necesare in relatiile parteneriale. Se pare ca vei lua hotarari ferme atat in ceea ce priveste relatia de cuplu, cat si relatiile profesionale. Poti avea senzatia ca ti se ridica un val de pe ochi si percepi totul prin alte simturi decat cele obisnuite lumii fizice. Totusi, deocamdata aduna informatii, observa atent cum actioneaza ceilalti si ceea ce spun. Spre seara, in cateva momente de liniste vei obtine concluzii deosebite.

Rac

 

Ar fi minunat sa-ti iei astazi liber si sa te ocupi doar de activitati usoare, placute sufletului tau. Este posibil sa te simti obosit, ba chiar sa te necajeasca unele afectiuni vechi. Pe cat posibil, oblojeste-te singur si evita consultatiile si analizele medicale. In sfera muncii este agitatie, fiind nevoie sa lucrezi mai mult singur. Exista tensiuni in relatiile profesionale, dar depinde numai de tine sa le dizolvi in totalitate.

Leu

 

Pentru ca esti focalizat mai mult pe relatiile cu ceilalti si pe activiatile socio-profesionale, astazi s-ar putea sa primesti reprosuri din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acorda atentie sporita relatiilor sentimentale, deoarece se pot incinge mult spiritele in plan amoros. Exista si varianta sa se finalizeze o relatie de iubire veche sau, daca este fundamentata pe baze solide, isi va modifica termenii de desfasurare. Evita sa te bazezi pe prieteni sau pe aceia care iti promit ajutor profesional!

Fecioara

 

Eforturile iti sunt atrase atat de segmentul profesional, cat si de cel familial. Sunt sanse deosebite de a finaliza dispute familiale, de a face demersurile necesare imbunatatirii conditiilor din spatiul de locuit sau chiar de a achizitiona o casa, un teren sau alte obiecte necesare casei. Pe de alta parte, opreste-te din iuresul cotidian si apropie-te mai mult de membrii familiei. Ai nevoie de prezenta si sfaturile lor. Te vor aprecia pentru tot ce faci pentru ei.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share