20/04/2021

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Leii sa-si asculte intuitia

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Berbec

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Ziua este potrivita activitatilor usoare si interiorizarii. Pentru ca, in ultima vreme, in preajma ta se vehiculeaza informatii de tot felul ai nevoie de un timp petrecut in singuratate pentru a procesa pe indelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizica si mentala. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa petreci suficiente momente linistite, in care sa te relaxezi sau pur si simplu sa te plimbi prin locurile preferate. Ingrijeste-ti sanatatea cum stii tu mai bine!

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Taur

 

Se pare ca in preajma ta vin astazi prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu totii iti vor oferi direct sau indirect informatii deosebite legate de variante noi de castig. Intuitia este accentuata si ar fi bine sa mergi pe firul indicat de aceasta. Chiar daca poate ti se pare bizar, la prima vedere, corelatiile pe care le faci mental, ai rabdare si incredere in sufletul tau. Pe masura ce vor trece zilele vei observa ca ai avut dreptate.

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Gemeni

 

Esti cautat de catre sefi, dar si de colegi sau colaboratori vechi. De fapt, ceea ce se petrece astazi in segmentul socio-profesional ai provocat tu cu ceva timp in urma. Pe de o parte ti se pot propune colaborari noi, destul de profitabile. Insa, pana a ajunge la partea frumoasa a lucrurilor este posibil sa ti se reproseze fie faptul ca lucrezi greu in echipa, fie ca ai restante multe in sarcinile de lucru. Fii prudent si rezolva tot ce tine de competenta ta.

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Rac

 

Ziua este favorabila dialogurilor pe teme spirituale, meditatiilor in locuri sfinte si chiar a modificarii filozofiei de viata. Din planurile subtile ale existentei iti vin informatii deosebite prin diverse mijloace: titlul unei carti, al unui film sau pur si simplu conversand pe teme banale in aparenta, cu cineva cunoscut. Pe de alta parte va trebui sa faci un efort serios in relatiile cu ceilalti, pentru ca una gandesti si alta spui sau faci.

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Leu

 

Foarte usor poti deslusi astazi itele segmentului profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. De asemenea poti interpreta destul de corect gesturile si vorbele celorlalti. Neplacerile pot aparea de la valorile materiale folosite sau administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fereste-te de speculatii, de cheltuieli nefondate sau de informatii din surse nesigure. Asculta-ti instinctele si stai de vorba pe indelete cu tine insuti.

Horoscop pentru luni, 27 martie 2017. Fecioara

 

Este o zi in care poti pune la punct multe detalii ale relatiei cu partenerul de viata sau ale relatiilor profesionale. Posibil ca aceste persoane sa doresca schimbari majore in relatiile voastre. Ar fi bine sa asculti ce doresc acestia concret, sa cantaresti bine ceea ce afli, dar sa compari si cu doleantele si putințele tale. Por aparea pretentii din partea unora, pe care fie sa le onorezi greu, fie să-ți displacă total. Spre seara, un dialog cu cineva drag îți va lămuri multe și mărunte.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share