27/11/2020

Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

Berbec

 

Beneficiezi de sprijin providential, venit pe cele mai neasteptate cai. Nu trebuie decat sa fii atent la tot ce misca in jurul tau. Ai noroc de bani, cadouri, informatii valoroase. Esti intr-un moment favorabil, in tot ce tine de castiguri, materiale sau spirituale. Nici macar nu e nevoie sa te agiti prea mult. Totul pare sa vina spre tine, fara sa misti un deget.

Taur

 

Luna in Scorpion activeaza zona imaginii sociale si parteneriatelor, semn ca astazi ar fi bine sa fii receptiv, atent la nevoile celorlalti si, mai ales, dispus sa asculti mesajele care ti se transmit. Este o zi minunata, in care iesirile in societate, conversatiile cu amicii/cunostintele si intalnirile la care participi pot da nastere la idei grozave de colaborare. In tot cazul, te bucuri de recunoastere, apreciere si admiratie.

Gemeni

 

Chiar daca toata lumea, in jurul tau, isi face planuri de weekend, tie ti-e gandul la munca si afirmare profesionala. Daca e asa, bine faci, pentru ca astazi, astrele par a se fi aliniat pentru a-ti aduce succes in toate demersurile profesionale. Este o perioada exceptionala pentru cariera, de care ar fi bine sa profiti din plin. Acum se traseaza directia in plan profesional pentru intregul an, daca nu chiar pentru mai multi ani, de acum incolo.

Rac

 

Luna in Scorpion activeaza zona iubirii si creativitatii, trezind in tine dorinta de a face ce-ti place si cand iti place. Este o zi potrivita pentru iubire, pentru a lucra la un proiect creativ sau, pur si simplu, pentru a te dedica unui hobby. Relatiile sociale sunt foarte importante astazi,  pentru ca, prin intermediul acestora, poti afla informatii importante. Nu este exclus sa primesti o veste buna de departe sau de la o persoana oficiala.

Leu

 

Luna este in continuare in Scorpion, alimentand nevoia de siguranta si dorinta de stabilitate emotionala. Astazi esti invitat sa-ti focalizezi atentia catre interior. Este o zi buna pentru a medita, pentru a te ingriji, a renunta la unele obiceiuri nesanatoase sau a lua niste masuri in sensul revigorarii fizice si emotionale. Pe de alta parte, esti norocos in toate chestiunile care tin de bani. Ti se fac reduceri, poti sa eviti niste cheltuieli, beneficiezi de tot felul de avantaje.

Fecioara

 

Aspectele armonioase care se formeaza astazi anunta conjuncturi favorabile care-ti permit rezolvarea unor chestiuni de ordin administrativ. Poti, in sfarsit, sa obtii o aprobare pe care o astepti demult, sa ajungi la un numitor comun cu un partener, sa afli niste informatii extrem de valoroase. Astazi, pur si simplu ai fler de detectiv, iar asta te ajuta sa ajungi exact la radacina problemelor, sa vezi dincolo de aparente.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share