28/02/2021

Horoscop zilnic, 1 decembrie 2016. Atenție la sănătate pentru Lei!

Berbec

Ești o mică vedetă în anturaj, astfel că mulți vor fi cu ochii pe tine. Sunt posibile altercații cu șefii, oficialitățile momentului, însă ești suficient de pregătit să depășești totul cu bine. Unii șefi ți-ar putea reproșa faptul că esti interesat doar de problemele tale, iar indatoririle sociale le-ai trecut intr-un plan secundar. Relaxeaza-te la o șuetă alaturi de cei dragi.

Taur

Sufletul tău este dornic de rafinare, de dialoguri cu persoane erudite. Vizitarea târgurilor de sezon, lecturarea cărților filozofice sau spirituale îți aduc informații noi și chiar prieteni. Călătoriile sunt o temă importantă, dar factorul neprevăzut îți poate strica planurile. Prudență la drum! Spre seară, planifică activități culturale pentru întreaga lună.

Gemeni

Chestiunile financiare comune cu alții! Este o zi buna de a te ocupa de taxe, impozite sau datorii de orice fel. S-ar putea sa descoperi ceva nereguli in documentele financiare, insa cu prudenta si discernamant le poti rezolva fara probleme. Energia viatala este scăzută, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati. Detașează-te de forfota cotidiană!

Rac

O zi buna de a te ocupa de relatiile parteneriale si de colaborari. S-ar putea ca partenerul de viata sa-ti reproseze atitudinea ta din ultima vreme. Foloseste-ti șarmul, explica-te in cuvinte putine, dar esentiale si fii mai receptiv la nevoile celuilalt. Colaborarile in care esti implicat pot suferi diverse rasturnari de situatie. Raportul dintre munca si rasplata este in favoarea muncii.

Leu

Activitatile de rutină te solicită mult, atât acasă, cât și la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate, ai senzatia ca muncesti doar tu, insa este doar o senzatie. Sanatatea fluctueaza, deci fii prudent. Evită consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Dozeaza-ti eforturile, fii mai discret si nu raspunde la provocari. Spre seara te vei simti mai bine.

Fecioara

Relatiile sentimentale sunt predominanta zilei. Se pare ca aceste tipuri de relatii din viata ta sunt in continua transformare si parca nimic nu se leaga. Recomandabil este sa nu dai frau liber starilor de moment si sa-ți temperezi emotivitatea. Gustul dulce-amar este prezent, insa tocmai el este farmecul acestei perioade. Relaxează-te și bucură-te de toate!

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share