04/12/2020

Horoscop zilnic, 10 noiembrie 2016. Taurilor li se recunosc meritele

horoscop-zilnic-20-septembrie-2016Berbec

Ziua este favorabila activitatilor de rutina si daca se poate departe de ochii si urechile lumii. Fortele tale sunt la un nivel scazut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesionala, de aceea ai grija cum iti indeplinesti indatoririle si cum relationezi cu colegii. O discutie de taina cu cineva de încredere iti va lamuri unele aspecte profesionale.

Taur

Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent. Ti se pot recunoaste meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuti sau vizavi de implicarea ta in actiuni umanitare, Totusi fii rezervat in comentarii, deoarece unii vor incerca sa profite de pe urma muncii si experientei tale. Prudență la locul de muncă!

Gemeni

S-ar putea sa participi la sedinte profesionale, la care vei fi invitat sa iei cuvantul. Pregateste-te serios si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Atentie ca emotivitatea este accentuata, fiind astfel foarte usor de impresionat. Ordoneaza-ti gandurile si vorbeste scurt, direct si la obiect. Nemulțumirile din sfera domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat ceilalți.

Rac

Vestile din strainatate se tin lant. Cu toate ca multe te nelinistesc, cu putin efort si discernamant iti poti stapani emotiile si controla reactiile fata de ceilalti. Demersurile necesare unei calatorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de arta și pentru dialoguri pe teme spirituale.

Leu

Este nevoie sa achiti facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare. Se pare ca primesti ajutor material substantial din partea partenerului de viata, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra in discutie rezolvări ale partajelor in urma unui divorț sau moștenirile. De evitat imprumuturile, investitiile si cheltuielile nefondate!

Fecioara

Posibile neplăceri in relatiile parteneriale. Este rost de discutii aprinse atât cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri. Fii prudent, vorbeste putin si asculta mai mult. Subiectivismul este la cote inalte, asa incat nu pune baza pe ce se discuta astazi. Dupa-amiază. Răsfață-te cu o cină deosebită alaturi de partenerul de viata. Dozează-ți eforturile în câmpul muncii!

 Citește mai multe pe Astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share