05/03/2021

Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2016- din haosul aparent e posibil sa rasara minuni

horoscop-zilnic-18-septembrieBerbec

Uita de programul facut pentru astazi si fii dispus sa accepti surprizele si schimbarile de planuri. S-ar putea ca ideile tale sa fie sursa unei intorsaturi spectaculoase pe care o cunoaste un proiect sau o relatie. Ai viziune, idei, originalitate si… mai ales curaj. Acum e momentul sa te avanti in schimbari si initiative indraznete.

Taur

Neastamparul, agitatia si emotiile pot pune astazi stapanire pe tine, din cauza ca nu detii absolut nici un control asupra evenimentelor. Cumva, lucrurile se aseaza singure, totul merge inainte fara sa te intrebe sau sa-ti ceara voie, iar asta te nelinisteste. Si totusi, in haosul aparent, e posibil sa rasara minunate daruri, mai ales in ce priveste casa, familia si patrimoniul.

Gemeni

Universul iti scoate in cale oportunitati de colaborare si mijloace noi de creatie, dar tu nu pari sa fii pregatit a le accepta cu toata inima. Vrei garantii si siguranta, vrei sa stii la ce sa te astepti in viitor, mai ales ca beneficii financiare. Ai grija sa nu e impiedici singur si, chiar daca nu raspunzi cu un „da” hotarat, macar ia-ti un timp de reflectie inainte sa decizi.

Rac

Pe de o parte, asisti la tot felul de schimbari si lovituri de teatru in sfera profesionala. Pe de alta parte, se deschid noi perspective si e nevoie de curaj si de renuntarea la familiar, pentru ca doar asa poti sa imbratisezi noile experiente profesionale si financiare care-ti ies in cale. Sunt jocuri dure in zona carierei si afacerilor, multa manipulare si presiune, insa daca ramai centrat in intuitia ta si esti flexibil, vei gasi calea de negociere avantajoasa.

Leu

Vise si aspiratii noi, initiative si constientizari… Ziua de astazi te poate ajuta sa eliberezi programe de gandire prafuite, vechi, care nu-ti mai folosesc. Dupa luni de zile in care te-ai tot perpelit in emotii si intoarceri in trecut, acum se pare ca primesti tot mai multa claritate cu privire la cum vrei sa arate viitorul tau. Fii gata sa imbratisezi noi idei, chiar daca acestea iti vor schimba stilul de viata.

Fecioara

S-ar putea sa ai sentimentul ca te-ai dus la spectacolul sau filmul gresit. Ai cumparat bilet, esti deja in sala, dar ce vezi nu se potriveste cu ce ce asteptai. Si totusi, in ciuda confuziei, daca ai rabdare sa vezi si sa intelegi despre ce e vorba, s-ar putea sa ai o surpriza frumoasa si sa intelegi de ce ai ajuns intr-o astfel de situatie. Nu totul e ce pare a fi. Dar totul e un dar. Ai inteles ideea…

Citește continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share