23/09/2021

Horoscop zilnic, 14 decembrie 2016. Gemenii pot renunta la anumite relații

Berbec

Esti animat de idei marete, de filozofii de viata noi, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Gemenilor. Astfel este posibil sa te gandesti la abordarea unui program de instruire personala pe termen lung sau intr-un cadru organizat de specialisti. Relatiile cu anturajul apropiat se va reconfigura definitiv, renuntand rapid la persoanele inoportune.

Taur

Financiar esti favorizat, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Gemenilor. Este posibil sa primesti bani de pe urma eforturilor depuse la serviciu, cadouri si favoruri din partea colegilor sau celor dragi. Totusi o anumita forma de castig se va epuiza definitiv, fie ca se schimba conditiile de munca, fie ca esti nevoit sa te retragi dintr-o activitate.

Gemeni

Aspectul de Luna plina ce se formeaza astazi in Semnul tau zodiacal iti ofera dinamism si deschidere sufleteasca spre noi orizonturi ale vietii. Posibil sa decizi sa te debarasezi de o relatie parteneriala sau de o colaborare care nu te mai avantajeaza. Contoleaza-ti reactiile si ocupa-te de treburi usoare. Tratamentele gen spa si plimbarile in aer liber iti sunt de bun augur.

Rac

Astazi esti predispus la izolare si meditatii interioare. Datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Gemenilor vei avea revelatii deosebite privitoare la domeniul profesional in care activezi, locul de munca, relatiile colegiale, dar si in privinta sanatatii. Fii prudent si evita stresul cauzat de ganduri haotice sau temeri mai mult sau mai putin fondate!

 Leu

Segmentul prietenilor si al sustinatorilor din segmentul profesional se va reconfigura incepand de astazi, lucru favorizat de formarea aspectului de Luna plina in Semnul Gemenilor. Posibil sa te desprinzi de unele persoane care s-au dovedit inselatoare. A te orienta spre altele noi este o initiativa buna, dar las-o pentru zilele urmatoare.

Fecioara

Este o zi in care preocuparile tale majore sunt legate de casa si familie. Aspectul de Luna plina construita astazi in Semnul Gemenilor te va impulsiona sa iti repliezi actiunile si conduita din segmentul profesional. Practic se finalizeaza o etapa importanta privitoare la locul de munca, pozitia ta in cadrul unui grup de lucru sau la imagina ta in ochii celorlalti.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share