15/06/2021

Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2016. Gemeni, nu faceti compromisuri!

horoscop-10-septembrieBerbec

O zi destul de dificila, cu incarcatura emotionala puternica si multe framantari interioare. Cauza poate fi o problema a cuiva drag din familie, nemultumirile legate de planul profesional si financiar, sau pur si simplu acumularea oboselii si stresului. Amintirile sunt mai vii astazi, iar tendinta de a rememora o serie de experiente care te-au marcat este foarte mare. Sprijinul poate veni de la partener, asa ca primeste-l.

Taur

Probabil ca astazi iti vor fi puse la incercare convingerile si credintele, sau iti vor fi puse la indoiala integritatea si moralitatea. Cu alte cuvinte, este posibil sa-ti fie contestate niste decizii sau niste actiuni intreprinse in planul profesional. In orice caz, se pare ca orice initiativa se loveste de rezistenta opusa de cei din jur, fie ca este vorba despre colegi sau persoane din familie. In acest context, e de preferat sa faci un pas inapoi si sa te uiti daca nu cumva punctul tau de vedere este gresit..

Gemeni

Niste datorii mai vechi sau o promisiune neonorata fata de cineva te pot face sa scoti din buzunar o suma de bani considerabila. De aceea, e foarte important sa fii chibzuit, sa iti calculezi fiecare miscare in ce priveste administrarea banilor, pentru a evita un impas. Pe de alta parte, astazi poti fi tentat sa faci niste compromisuri, tocmai din dorinta de a-ti asigura o anume stabilitate materiala, insa acest lucru nu este deloc recomandat.

Rac

Luna se afla in zodia ta si te face mai emotiv, hipersensibil si chiar nostalgic. Iti pot reveni in minte multe persoane sau experiente din trecut, dar in egala masura, te poti confrunta cu o serie de inhibitii, frustrari, neimpliniri sau temeri. De fapt, daca reusesti sa privesti totul detasat, vei vedea ca acest moment este extrem de pretios, pentru ca te ajuta sa vezi ce schimbari trebuie facute la nivelul personalitatii si atitudinii tale.

Leu

Ar fi bine ca astazi sa iti dai voie sa functionezi la „turatie” minima, intrucat vitalitatea poate fi scazuta, iar starea psihica nu e tocmai grozava. Mai exact, fie te confrunti cu o problema de sanatate, fie te simti coplesit de sarcinile zilnice si de oboseala acumulata, Nu este exclus sa ai sentimentul ca esti exploatat si ca toate sunt pe umerii tai. Cu toate acestea, in loc sa te plangi sau sa gasesti vinovati, mai bine asuma-ti responsabilitatea starii pe care o ai si ofera-ti o pauza binemeritata.

Fecioara

Desi un prieten poate avea o atitudine incorecta sau nesincera fata de tine, nu prea are sanse sa te pacaleasca, pentru ca intuitia functioneaza perfect astazi si te ajuta sa identifici imediat intentiile lui. Este o zi in care afli multe lucruri care ti-au fost ascunse, cum ar fi neregulile in ce priveste un contract de colaborare. Partea buna este ca acestea se pot rezolva, mai ales ca acum esti foarte insistent si ferm cand doresti sa obtii ceva.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share