04/12/2020

Horoscop zilnic, 18 octombrie 2016. Balanțele pot intra în posesia moștenirilor

horoscop-25-septembrie-2016Berbec

Influentat de Luna din Taur in zona banilor proveniti din munca proprie, tu faci tot felul de planuri sau calcule pentru a-ti inmulti profiturile. Relaxeaza-te, detaseaza-te de problemele materiale si ai incredere ca banii vor veni la momentul potrivit. Esti foarte ambitios si dornic sa cresti, dar desi rezultatele nu se vad imediat, tot ce construiesti acum este temeinic.
Taur
Luna este gazduita astazi de zodia ta si iti aduce atentia catre tine, catre cine esti si asupra modului in care te proiectezi in ochii celorlalti. Fii diplomat, flexibil si pastreaza-ti increderea in bunele intentii ale oamenilor cu care relationezi, in caz contrar sunt posibile conflicte deschise, care ti-ar putea prejudicia imaginea. Se poate materializa o calatorie la distanta.

Gemeni
Luna in Taur de astazi te predispune la reculegere, in taina si la izolare. Ai nevoie de spatiu si te deschizi cu greu catre ceilalti oameni. Serviciul pare sa fie o activitate stresanta, pe care ai putea-o percepe ca pe o obligatie, de care te achiti cu dificultate. Motivat de unele castiguri obtinute in colaborare, te-ai putea mobiliza, dar relatiile cu colegii sunt incordate.

Rac
Tie Luna in Taur iti energizeaza zona prietenilor si a anturajului. Investesti multa energie si mult suflet in relatiile tale. Te manifesti ca un prieten loial si de nadejde iar la cel mai mic semn al prietenilor, le sari in ajutor. Persoana iubita sau copiii s-ar putea simti neglijati si ti-ar putea adresa reprosuri, asa ca fa-ti timp sa le acorzi atentia si iubirea binemeritate.
Leu
In ceea ce te priveste, Luna in Taur de astazi se proiecteaza in zona carierei si a puterii. Desi esti perfectionist in cariera si iti plac relatiile armonioase la locul de munca, mintea ta pare sa fie distrasa de ce se intampla acasa. Fie intri in conflict cu un apropiat mai in varsta, poate unul dintre parinti, ori pot fi necesare reparatii sau retusuri ce tin de spatiul in care locuiesti.

Fecioara
In cazul tau, Luna in Taur activeaza zona constiintei si a filosofiei de viata. Pui mare pret pe cunoasterea ta si cauti sa o impartasesti si celorlalti. Ai tendinta de a fi insistent, incapatanat si cauti sa iti fie validate convingerile. Ai putea simti ca relatiile cu fratii sunt mai apropiate, se consolideaza, dar nu te lasa sufocat. Daca pleci la drum, iti recomand sa fii prudent in trafic.

Balanta
Tu primesti influentele Lunii din Taur in zona transformarii, a regenerarii, dar si a banilor proveniti din asocieri. Se pot ivi cheltuieli neasteptate si ai putea avea senzatia ca nu ai suficienti bani. Solicita sprijinul familiei, caci sunt alaturi de tine si iti pot sari in ajutor cu cele mai nebanuite resurse. Ai putea intra in posesia unei mosteniri. Primeste tot ce vine spre tine.

Scorpion
Pe tine Luna in Taur te stimuleaza in zona relatiilor, a parteneriatelor oficiale si iti imprima o atitudine de partener statornic, practic si loial. Nu eziti sa ii penalizezi pe toti cei care se abat de la aceste principii. Esti avantajat de calitatea ta de a gasi vorbe iscusite, cu care sa aplanezi situatiile. Asculta-ti vocea interioara care iti spune cand si cat anume sa vorbesti.

Sagetator
Luna in Taur activeaza in cazul tau zona muncii, a modului in care te administrezi, dar si a sanatatii. Dispui de multa putere de munca, esti harnic, tenace si nu te lasi pana nu duci treburile la bun sfarsit. Captivat de valtoarea evenimentelor, ai grija sa nu uiti de tine. Hraneste-te echilibrat, evita munca pana la extenuare si bucura-te de fiecare realizare.

Capricorn
Avand Luna in Taur proiectata in casa iubirii si a copiilor, tu esti foarte senzual, senzitiv si iti place sa te bucuri de placerile vietii. Dispui de multa energie fizica, esti plin de initiativa si te atrage tot ce este frumos, fapt care te-ar putea inclina catre joc sau flirt. Detasarea ta ar putea fi umbrita de persoana iubita sau de cineva din anturaj care poate da semne de gelozie.

Varsator
Stimulat de Luna in Taur in zona familiei si a caminului, tu cauti armonia si pacea in compania celor dragi. Iti poate fi difici sa echilibrezi obligatiile de la serviciu, cu cele de la domiciliu dar cu rabdare si masura, poti reusi. Te poti simti constrans de un sef sa faci anumite lucruri, dar iti recomand sa ii urmezi indemnul, caci poate fi de bun augur.

Pesti
Tu esti vizat de tranzitul Lunii prin zodia Taurului in sfera gandirii si a comunicarii. Esti foarte incapatant si tii cu tarie sa iti impui punctul de vedere, in orice situatie. Relatiile cu fratii ar putea fi astazi un motiv de incordare, caci ai putea simti ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Dedici mult timp si energie socializarii, dar ai putea crea contacte valoroase.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share