16/01/2021

Horoscop zilnic, 2 februarie 2017. Surprize frumoase pentru Gemeni

Berbec

 

Ar fi bine sa-ti iei astazi zi libera si sa te detasezi de tumultul cotidian, ce pare ca te copleseste de cateva zile. Energia astrala este foarte puternica si te poate destabiliza, riscand ca prin manifestarile tale explozive sa strici situatii si relatii bune. Este adevarat ca ai dreptate in anumite momente, cu anumite aspecte, dar ceilalti nu pot tine pasul cu tine.  Fii intelegator, linisteste-te si ai incredere ca totul se va rezolva pana la urma.

Taur

 

Foarte vulnerabila este sanatatea si de asemenea relatiile profesionale sunt destul de provocatoare. Fii cat mai discret in peisajul cotidian, detaseaza-te de conflicte si dozeaza-ti eforturile. Fluctuatiile energetice ale zilei sunt greu de suportat, insa cu putin efort si bunavointa vei putea depasi totul cu bine. Ai nevoie de odihna, de planuri noi de actiune si poate chiar de un alt loc de munca. Relatiile cu cei dragi si de incredere ar trebui cultivate constant.

Gemeni

 

Surprize deosebite din partea prietenilor si a persoanelor care-ti sustin demersurile profesionale sau planurile personale. Totusi sunt sanse sa se strice unele relatii, pentru ca toata lumea vrea sa fie ascultata, sa i se respecte sfaturile, iar tu faci numai cu vrei tu si pe deasupra mai si spui cum rastalmacesti lucrurile. Dovedeste rabdare si toleranta fata de ceilalti si asculta-i macar pe alocuri. Unii chiar iti vor binele si ar trebui sa-i iei in seama.

Rac

 

Dispute profesionale cu oameni de rang inalt! Tumultul din segmentul socio-profesional atinge astazi un varf periculos, de aceea fii prudent si evita sa iei totul prea personal sau sa te implici in polemici sterile. Iti este dificil sa suporti ifosele unor sefi sau ale colegilor de munca, dar tocmai aici este provocarea momentului. Esti suficient de capabil sa intorci lucrurile in favoarea ta prin tact, diplomatie, vorbe alese si gesturi potrivite.

Leu

 

Mentalul iti este luminat de idei deosebite, astfel ca ar fi bine sa le notezi, sa le dezbati cu cineva de incredere si sa le iei in serios. Creionarea planurilor de calatorie sau de studii va avea succes, daca acum te mobilizezi si lucrezi la ele. Se recomanda prudenta daca astazi este nevoie sa calatoresti, sa sustii examne, probe sau interviuri. Conflictele de idei sunt puternice si foarte usor pot denatura o situatie buna. Relaxeaza-te cu un film bun.

Fecioara

 

Chestiuni financiare importante privitoare la obtinerea unor venituri suplimentare din colaborari, mosteniri sau partaje. Ziua iti sustine demersurile financiare de anvergura, de aceea ar fi bine sa-ti verifici bugetul disponibil si sa trasezi planuri de investitii pe termen lung. Sunt posibile si cheltuieli cotidiene, plata unor facturi si servicii. Informatiile obtinute astazi, evenimentele din preajma ta te vor duce cu gandul dincolo de aparente.

Citeste mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share