16/06/2021

Horoscop zilnic, 20 decembrie 2016- Context astral tensionat pentru mai multe zodii

Berbec

Luna in Fecioara activeaza astazi zona sanatatii si a rutinei zilnice. Devii constient ca ceva trebuie schimbat in stilul tau de viata si in programul zilnic, iar acum e momentul potrivit pentru a initia aceste schimbari care vizeaza alimentatia, programul de lucru, dar si modul de gandire cu privire la viitor. Grijile repetate si emotiile neexprimate pot sta la baza unor afectiuni sau a slabiciunii organismului. Deci aici e nevoie sa lucrezi.

Taur

Contextul astral extrem de dinamic al acestei perioade pare sa te afecteze mai mult indirect, prin experientele incurcate si conflictele pe care le vezi si la care asisti, fiind implicati apropiati si cunostinte. Prin urmare, e bine sa ramai cat mai detasat si sa joci rolul de mediator acolo unde poti. In alta ordine de idei, dragostea, compasiunea si cooperarea pot rezolva multe si pot usura mult depasirea unor situatii tensionate.

Gemeni

Astazi ai tendinta sa pui totul sub lupa, astfel ca vezi absolut toate scamele, atat in casa, cat si in relatiile cu cei apropiati sau in atitudinea lor. In orice caz, emotiile sunt intense, sensibilitatea crescuta, deci tinzi sa exagerezi tot ce vezi, in sensul criticii si chiar auto-criticii. Pe de alta parte, daca initiezi actiuni concrere in sensul ordinii, organizarii, curateniei si chiar a vindecarii unor emotii, totul poate decurge mai usor. E si un moment bun pentru a te debarasa de orice obiect vechi, nefolosibil, din casa.

Rac

Tu ai nevoie de multa prudenta in reactii, cuvinte rostite, decizii si actiuni. Contextul astral tensionat pe semne cardinale are o  imensa  forta de propulsie dar este si generator de imprudenta. Relatiile, familia, caminul, conditiile de locuit sunt vizate in mod special, aici e posibil deci sa aiba loc destul de multe cutremure, cu rol de a te muta pe o noua directie. Tine-ti echilibrul si fii atent la limbaj, evitand exagerarile in ceea ce afirmi si nu numai.

Leu

Zona banilor primeste influenta Lunii astazi, iar contextul este unul tensionat. Asta înseamna, pe de o parte, ca poti face eforturi in sensul depasirii unui impas financiar si poti gasi cai profitabile de a-ti vinde serviciile,  iar pe de alta parte tendinta spre pesimism este accentuata, precum si tendinta de a lua decizii emotionale. Asadar, e nevoie de prudenta si rabdare, dar si de mai mult respect de sine prin constientizarea valorii tale.

Fecioara

Luna sta si astazi in semnul tau solar, trimite mesaje provocatoare spre zona familiei si trecutului, prin urmare e posibil sa fii coplesit de o serie de situatii nerezolvate in trecut care  acum par a fi urgente. E bine sa spui ce nu ai spus la timp, sa recunosti fata de tine unele scapari in relatiile cu familia si sa corectezi ce se poate. Toate astea, fara repros, ci doar prin impartasire compasiva.

 Citește mai multe pe astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share