28/09/2021

Horoscop zilnic, 20 octombrie 2016. Racii au nevoie de odihna

jupiter-in-balantaBerbec

Se pare ca astazi vei fi mai mult pe drumuri. Sunt momente bune de a te ocupa de imbogatirea bagajului de cunostinte prin inscrierea la un curs sau, daca deja esti implicat intr-o forma de instruire, prin aprofundarea subiectelor prezentate. Poti primi vesti interesante legate de cineva apropiat. Spre seara se intrezaresc treburi gospodaresti.
Taur
Banii si implicatiile lor sunt la ordinea zilei. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Energia vitala este la cote joase, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi de rutina. În a doua parte a zilei gasește un echilibru intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii. Sistemul valorilor personale ar trebui revizuit.

Gemeni
Ar trebui sa te simti bine astazi. Sunt momente bune de a te ocupa de propria-ti persoana, de a merge la un salon de intretinere corporala sau de a-ti rezolva probleme administrative. Evita excesul de zel si cheltuielile nefondate. Sanatatea este vulnerabila, asa incat alterneaza orele de munca cu cele de odihna. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o petrecere amuzanta.

Rac
Sufletul tau are nevoie de retragere din forfota vietii si de odihna. Este o zi buna pentru a-ti aduna gandurile si pentru a-ti creiona planuri de viitor. Recomandabil este sa te ocupi doar de activitatile usoare, pentru ca organismul tau este destul de obosit. Rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau pentru lecturi usoare.
Leu
Ziua iti aduce in atentie prietenii. Sunt posibile dialoguri controversate, dar sunt momente pasagere. Totusi, informatiile primite vizavi de unii apropiati te pot pune pe ganduri. Vorbește puțin și mai ales evită judecățile de orice fel. Detaseaza-te de problemele altora si ocupa-te doar de tine. Sanatatea aparatului loco-motor este vulnerabila.

Fecioara
Atentia și eforturile îți sunt atrase de chestiunile profesionale. Un sef iti poate face reprosuri, de aceea fii prudent. Imaginea ta in ochii celorlalti este destul de distorsionata. De retinut ca vin spre tine oameni importanti, de o mare valoare morala si intelectuala, fapt pentru care ar trebui sa te pregatesti. Spre finalul zilei se intrezaresc dialoguri minunate cu prietenii.

Balanta
Esti interesat de tot ce tine de alte tari. Poti primi vesti de la persoana aflate departe de granitele tarii sau poti face demersuri necesare unei calatorii. Unii pot susține probe, interviuri, examene fie pentru obținerea unui loc de muncă, fie pentru absolvirea unei forme de școlarizare. In a doua parte a zilei apar vesti legate de domeniul profesional si de relatiile cu sefii.

Scorpion
Ziua este favorabilă pentru a te ocupa de taxe, facturi, impozite sau relatii cu institutiile financiare. Achită toate datoriile si verifică atent documentele financiare sau patrimoniale. Exista ceva restrictii la capitolul financiar, insa poate ca este vorba mai mult despre modul tău de a privi banii si implicațiile lor. Depășește rutina cotidiană!

Sagetator
Relatiile parteneriale alcatuiesc tema principala a zilei. S-ar putea ivi discutii aprinse cu partenerul de viata, de aceea fii prudent. Pe de alta parte, colaborarile sau proiectele comune cu altii ar trebui revizuite. Este nevoie de o schimbare de atitudine vizavi de tot ce te inconjoara. Fii mai tolerant cu ceilalti si nu-ți divulga planurile de viitor.

Capricorn
O zi cu multe si marunte de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt disonante si bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului respirator si secundar pe ficat. Dozează-ți eforturile si ocupă-te numai de treburi usoare. In a doua parte a zilei rezerva-ti momente de introspectie si plimbari in aer liber.

Varsator
Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte astazi, probabil un ecou al zilelor trecute. Creativitatea este accentuata, asa incat indreapta-ti eforturile catre un hobby. Relatiile sentimentale sunt umbrite, dar sunt momente pasagere. Spre finalul zilei aduna-i pe cei dragi la o petrecere amuzanta. Vorbești frumos și ai idei strălucite.

Pesti
Casa si familia iti solicita atentia si eforturile. Se pot face usor curateniile generale, reparatiile curente sau se poate ajunge la un consens pe subiecte legate de bunurile patrimoniale. Nostalgia copilariei te insoteste intreaga zi, asa incat programeaza-ti o vizita in locurile natale, rasfoieste un album cu fotografii sau stai de vorba cu cineva drag.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share