31/07/2021

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

Berbec

Weekend-ul aduce discutii aprinse pe tema banilor si bunurilor pe care le administrezi si folosesti impreuna cu partenerul de viata, de afaceri sau cu rudele. Se pare ca primesti sfaturi si indemnuri legate de aceste chestiuni, insa nu-ti sunt pe plac. Totusi, asculta si parerile celorlalti si evita sa iei decizii majore zilele acestea. Important este sa-ti achiti la zi datoriile si sa cheltuiesti strictul necesar pe cele necesare.

Taur

 

Relatiile parteneriale se cer reconfigurate. De ceva vreme persista aspecte neplacute in colaborarile cu ceilalti, fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie ca este vorba despre colaboratorii profesionali. Ai idei bune, gândirea iti este foarte activa, insa ai grija, pentru ca este foarte posibil sa fii prea critic si subiectiv. Este adevarat ca si ceilalti au hibele lor, insa tu priveste doar partea buna a lucrurilor.

Gemeni

 

Esti tentat sa te afunzi in activitatea de la serviciu sau in treburile de rutina ale casei, la finalu acestei saptamani. Dozeaza-ti eforturile, odihneste-te mai mult si hraneste-te sanatos. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, intrucat erorile de diagnostic si tratament pot fi frecvente si greu de remediat. Duminica este nevoie sa te ocupi de activitati impreuna cu ceilalți.

Rac

 

Zilele acestea iti aduc tumult in relatiile sentimentale. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii, este greu sa ajungeti la un consens. Ar fi bine sa ii antrenezi pe cei dragi in activitati creative, recreative sau pur si simplu sa initiezi o agapa, la care sa inviti apropiatii care plac tuturor. O discutie tainica cu un prieten iti poate aduce lamuriri importante legate de starea de spirit de la serviciu.

Leu

 

Weekend-ul este potrivit treburilor casnice si discutiilor cu membrii familiei. Sunt posibile altercatii cu cei dragi, pentru ca vorbesti mult despre planurile tale profesionale, netinand cont de faptul ca si cei dragi au nevoie de prezenta si de aportul tau in viata lor. Echlibreaza-ti actiunile, astfel incat sa ai grija si de cei de acasa. Se contureaza o perioada cu multe rasturnari de situatie in domeniul profesional si astfel tot la cei de acasa vei reveni.

Fecioara

 

Sambata este posibil sa-ti continui cateva activitati de la serviciu care nu suporta amanare. Depune eforturile necesare, pentru ca vine si plata aferenta la momentul potrivit. O discutie cu un prieten apropiat sau cu o ruda draga iti va linisti sufletul, indiferent de tema discutiei. Totusi, ar fi bine sa asculti mai mult si sa eviti sa-ti expui parerile si planurile de viitor. Duminica este potrivita pentru a lenevi acasa, printre cei dragi.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share