24/07/2021

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016. Peștii își pun creativitatea în valoare

horoscop-22-septembrieBerbec
Finalul săptămânii este potrivit treburilor gospodaresti. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Apar neintelegeri in relatiile cu membrii familei, dar cu prudenta si discernamant vei depăși totul cu bine. Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate, oferindu-ți un farmec aparte. Distracții alături de cei dragi.
Taur
Prietenii apropiați sau rudele îți sunt alături la sfârșitul acestei săptămâni. Dialoguri, vizite, sfaturi, schimb de informații – o avalanșă de situații greu de urmărit sau înțeles. Pe de altă parte ar fi bine să-ți rezervi momente pentru studii, documentare sau pentru a lectura o carte dragă sufletului tău. Evită să vorbești mult despre tine și planurile tale!

Gemeni
Se întrezăresc preocupari financiare în acest weekend. Ori primesti cadouri sau recompense, ori afli vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Pe de alta parte, bine ar fi să-ți verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli si sa eviti speculatiile de orice fel. Energia vitala fluctueaza mult, asa incat ocupa-te doar de treburile de rutină.

Rac
Finalul acestei săptămâni îți aduce stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile față de ceilalți. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine si de treburile tale. Tratamentele cosmetice, inceperea unei diete de sezon, inscrierea la cursuri de dezvoltare personala sau schimbarea garderobei sunt activitati potrivite.

Leu
Ai nevoie de discretie, moderatie si introspecție la finalul acestei săptămâni. Ar fi binevenită o minivacanta, mai ales departe de forfota vietii cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent si obiectiv tot ce se petrece in jurul tau. S-ar putea sa descoperi mici conflicte in relatiile cu cei apropiati. Evita provocarile si traseaza-ti noi planuri de viitor.

Fecioara
Finalul acestei săptămâni îți adduce în preajmă prietenii. Sunt momente bune de a lua legatura cu cei pe care nu i-ai vazut de mult. Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evita provocarile si nu-ți divulga planurile de viitor. Cineva care te protejeaza iti poate oferi informatii pretioase legate de conflictele mocnite din sfera profesionala.

Balanta
Domeniul profesional te poate solicita mult, chiar dacă este weekend. Un sef are nevoie de informații de la tine. Cu prudenta si discernamant vei reusi sa depasesti momentele tensionate. Însă cumva, imaginea ta in ochii celorlalti are de suferit. Remediaza situatia cat mai repede. Vor intra în scenă și reuniunile familiale.

Scorpion
Esti preocupat de relatiile cu strainatatea la sfârșitul acestei săptămâni. Poti primi vesti alarmante, dar sunt chestiuni pasagere pe care le vei rezolva usor, asa cum iti doresti. Pe de alta parte, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Vizitează galerii de artă, un muzeu sau lectureaza o carte spirituală. Târgurile de sezon sunt un bun prilej de socializare.

Sagetator
Taxele, impozitele si relatiile cu institutiile financiare sunt temele principale de la finalul acestei săptămâni. Achită datoriile si ordonează documentele privitoare la bani si bunuri patrimoniale. S-ar putea sa descoperi unele nereguli, dar le vei putea remedia cu usurinta. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala fluctueaza. Fii alături de cei dragi și relaxează-te!

Capricorn
Bine ar fi ca în acest weekend să te ocupi de relatiile parteneriale si de proiectele comune cu altii. Ar putea iesi discutii aprinse, dar se va cadea la pace pana la urma. Totusi, exista in preajma ta relatii sau colaborari care nu te mai reprezinta, astfel incat gândește-te pe indelete si remediază nemulțumirile. Intervin chestiuni financiare comune cu alții.

Varsator
Sunt zile cu multe treburi de rutină la finalul acestei săptămâni. Nu prea ai susținători, asa incat bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Exista conflicte mocnite in sfera muncii pe care ar trebui sa le ai in vedere. Pe de alta parte, sanatatea este vizata pe segmentele aparatului digestiv, in special pe ficat si pe sistemul respirator. Relaxează-te și cultivă umorul!

Pesti
Excelent acest weekend pentru a te ocupa de un hobby. Creativitatea este accentuata, asa incat valorifica-ti talentele si oferă-le celor dragi posibilitatea să se bucure de ele. Relatiile sentimentale pot cunoaște suișuri si coborâșuri, dar sunt momente pasagere. Copiii si problemele lor sunt o altă temă reprezentativă. Aduna-i pe cei dragi la petrecere amuzantă!

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share