16/06/2021

Horoscop zilnic, 23 ianuarie. Taurii au idei stralucite

Berbec

Este o zi buna in care ti-ai putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discutiile purtate astazi fie cu persoane aflate in alte tari, fie cu persoane scolite la nivel inalt in ale vietii, sa-ti schimbi viziunea asupra cotidianului si de aici chiar sa-ti reconfigurezi anumite planuri de viata. Activitatile culturale ti-ar linisti sufletul, asa incat dupa-amiaza vizioneaza un film bun, o piesa de teatru sau viziteaza o expozitie de arta.

Taur

 

Saptamana incepe cu preocupari legate de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu partenerul de viata, cu rudele sau cu asociatii profesionali. Este nevoie sa achiti facturi restante, taxe sau alte datorii. Gandesti bine, ai idei stralucite, asa incat vei reusi sa depasesti orice obstacol material pentru a-ti rezolva cele de trebuinta si pe deasupra nici sa nu ramai dator.

Gemeni

 

Ziua iti aduce discutii importante cu partenerul de viata sau cu cei profesionali. Traversezi o perioada in care iti este greu sa-ti aduni gandurile si sa fii coerent in explicatii. La cote mari este comunicarea nonverbala, asa incat fii atent la mimica, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil ca unele colaborari sa se destrame, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile.

Rac

 

Inceputul saptamanii iti aduce multa treaba in sfera profesionala. Elanul de a munci intr-un anume ritm impus de tine poate fi obstructionat fie de colegi, fie pur si simplu de cauze greu de explicat in cuvinte. Selecteaza-ti prioritatile pentru intreaga saptamana si ai in vedere si colaborarea cu ceilalti, atunci cand este cazul. Forfota de la serviciu te oboseste mult, de aceea fii prudent si ai grija si de sanatatea ta.

Leu

 

Gandurile iti zboara la distractii si aventuri. Cu toate ca esti foarte solicitat la serviciu iti este greu sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut aici. Se pare ca exista in preajma ta prieteni care iti soptesc diverse informatii. Accentul celor aflate vizeaza relatiile sentimentale si cele cu copiii. De aici apare detasarea ta fata de chestiunile profesionale. Tine-te la distanta de oricine doreste sa-ti impartaseasca din propria-i intelepciune.

Fecioara

 

Ambianta casei, dorul de locurile natale si de rude te invaluie astazi intr-un farmec greu de definit. Este o zi favorabila treburilor gospodaresti, dar si dialogurilor cu membrii familiei. Daca ai ocazia mergi in vizita la rude sau prin locurile copilariei. Chiar si rasfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o ruda draga ti-ar aduce momente placute si linistite. Fii prudent la cheltuieli si pune bani deoparte!

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share