28/07/2021

Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2016. Taurii rezolvă conflictele

Berbec

O zi dedicata muncii si activitatilor de rutina. Muncesti mult, mai ales ca ai tendinta sa faci si treaba altora, dar o faci cu spor si responsabilitate. Atentia la detalii, disciplina si meticulozitatea te pot ajuta astazi, fie sa finalizezi o lucrare cu care erai in intarziere, fie sa imbuntatesti rezultatele intregii echipe si astfel sa o salvezi de la o penalizare sau o paguba.

Taur

Ai tendinta sa privesti in mod practic si realist o relatie de iubire, in sensul ca ai nevoie sa stii incotro se indreapta aceasta, pe ce se bazeaza, ce planuri de viitor concrete ai putea face in acest sens. Este o zi care aduce reconcilieri cu persoane dragi, in cazul in care au existat tensiuni sau conflicte, dar aduce si mari semne de intrebare, framantari si nesiguranta in privinta traseului profesional.

Gemeni

Este necesar sa-ti imparti timpul in mod egal intre sarcinile profesionale si indatoririle familiale sau preocuparile de ordin personal. Chiar daca ai multe lucruri de rezolvat la locul de munca, se pare ca si acasa e nevoie de tine si ar fi bine sa arati disponibilitate pentru nevoile celor dragi sau pentru rezolvarea unor probleme casnice. Daca ai de semnat un document important sau de discutat pe marginea unui contract, fii atent.

Rac

Comunicarea este esentiala astazi, asa ca fii deschis, receptiv, gata sa accepti orice invitatie la discutii sau intalniri. Vin vesti prin multe canale de comunicare, afli informatii pretioase, sau poti planifica o calatorie indepartata. Toate acestea te-ar putea conduce catre perfectarea unui contract sau a unei colaborari. Cat despre bani, fii in continuare precaut si rezervat.

Leu

Astazi te intereseaza in mod special banii si siguranta materiala. Tocmai de aceea, este posibil, fie sa descoperi o noua sursa de venit, fie sa devii dintr-odata extrem de practic si precaut. Cert este ca doresti sa-ti dramuiesti cat mai bine banii, mai ales daca ai de facut o investitie intr-un bun pentru casa sau trebuie sa onorezi invitatia la un eveniment in familie. Asadar, o zi excelenta pentru administrarea resurselor materiale.

Fecioara

Luna se afla astazi in zodia ta si formeaza aspecte frumoase cu planetele din zona comunicarii, ceea ce indica un mental foarte bun, inspiratie, inteligenta ascutita si o abilitate extraordinara de-ti atinge scopurile si a convinge, prin talentul oratoric deosebit. Cu alte cuvinte, astazi poti avea succes in toate demersurile care presupun expunere de idei, schimb de opinii, transmitere de informatii, negocieri.

Citește continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share