20/04/2021

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2016. Taurii pot rupe definitiv relatiile vechi

jupiter-in-balantaBerbec
Se intrezareste multa munca la serviciu. Si acasa daca ai sta, tot ai fi ocupat cu treburi multe. Elanul de a munci se datoreaza faptului ca ai putea castiga ceva bani in plus, din ore suplimentare sau din ajutorarea altora la serviciu. Insa, organismul iti este obosit si are nevoie de odihna si ingrijiri speciale.

Taur
Relatiile sentimentale sunt tensionate, pentru ca esti foarte implicat in activitatea profesionala si i-ai neglijat pe cei dragi. Zilele acestea se pot rupe definitiv relatiile mai vechi, mai ales daca sunt fundamentate pe baze slabe. Este bine sa iti rezervi timp pentru activitati recreative alaturi de persoana iubita sau de copii. Aminteste-ti sa te si joci din cand in cand.

Gemeni
Sunt zile favorabile pentru a sta acasa, printre cei dragi. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti si alcatuirea planurilor pentru imbunatatirea conditiilor din spatiul de locuit. Totusi, datorita unor sarcini de lucru de la serviciu care au ramas nefinalizate, s-ar putea sa mergi cateva ore la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te pe indelete si de casa si de serviciu.

Rac
Iti sunt favorizate activitatile intelectuale, dialogurile si intalnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari, asa incat nu pune baza chiar pe toate informatiile vehiculate in preajma ta in aceste zile. Calatoriile pe distante scurte sunt alte teme de luat in calcul. O vizita la un prieten, la o ruda sau o excursie neasteptata sunt binevenite.
Leu
Aspectele financiare sunt tema principala de dezbatut in primul rand cu membrii familiei. Pe de o parte, tu ai nevoie sa cheltuiesti din agoniseala ta pentru cele necesare traiului zilnic. Pe de alta parte insa, cineva din familie iti poate solicita ajutorul material si parese ca nu te prea incanta acest lucru. Chibzuieste-ti bine bugetul si impaca pe toata lumea.

Citește continuarea pe Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share