28/07/2021

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2017. Taurii gasesc solutii nonconformiste

Berbec

Pune-ti in valoare inteligenta si ingeniozitatea, dara fara a le invada spatiul celorlalti. Si accepta ca, uneori, chiar si tu te poti insela. De asemenea, daca afli de un succes al unui prieten, lasa -te inspirat si fii generos cu aprecierile. Astazi, se pare, granita dintre inspiratie si invidie este foarte fina.

Taur

 

Luna plasata in zona carierei te ajuta sa gasesti niste solutii excelente, originale si chiar nonconformiste, la o problema din zona profesionala. Totul este sa ai si rabdarea de a le comunica mai departe sau de a le sustine in fata sefilor. Asta pentru ca ai tendinta de a fi destul de impulsiv, precipitat sau foarte sensibil la refuzuri sau critici.

Gemeni

 

Astazi, probabil ca vei face multe drumuri sau vei da multe telefoane, in scopul de a obtine o aprobare, un document sau a rezolva o problema de natura juridica / administrativa. Adevarul este ca reusesti sa fii foarte convingator, chiar daca uneori vei avea tendinta sa ridici tonul sau sa manipulezi. Daca pleci la drum, fii prudent, mai ales daca sofezi.

Rac

 

Probabil ca astazi iti vei folosi inteligenta si intuitia pentru a descoperi in jurul tau noi surse de bani. Esti foarte abil in a te folosi de resursele, abilitatile si calitatile altora, pentru a „ciupi” un castig. Pe de alta parte, este posibil ca cineva sa te recomande undeva sau sa cunosti niste persoane cu care poti crea relatii, chiar asocieri fructuoase.

Leu

 

E clar ca iti place sa atragi toate privirile si admiratia asupra ta, ceea ce nu e greu deloc pentru tine, doar ca astazi incearca sa nu fortezi nota.  In acelasi timp, e bine sa eviti discutiile aprinse, mai ales daca participi la discutii importante sau la negocieri.  Din punct de vedere financiar, esti norocos.

Fecioara

 

Inspre activitatile profesionale se pare ca se indreapta cea mai mare parte din energia de care dispui. Acolo e nevoie de reinventare, de idei noi, de originalitate. Iar ziua de astazi iti ofera contextul astral propice, pentru a aduce ceva nou si a face schimbari. Numai ca, e nevoie sa renunti la unele idei fixe si sa fii receptiv si la ideile colegilor mai tineri.

 Citește mai multe pe astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share