26/01/2021

Horoscop zilnic, 27 octombrie 2016. Leii sunt impinsi sa-si schimbe valorile morale

horoscop-zilnic-12-septembrieBerbec
Ziua este delicata la capitolul munca si relatii colegiale. Ai dori sa faci mai multe, mai altfel, însă de fiecare dată parcă te lovești de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru ca este nevoie să tratezi munca si implicatiile ei mult mai detașat. Provocarile sunt majore si subtile. Sănătatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. Dozeaza-ti eforturile!
Taur
Sentimentele, dorinta de iubire si poate chiar si de distractii sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubita parca nu mai este pe gustul tau, însă ai nevoie de curaj si un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor in acest segment de viata. Recomandabil este să-ți rezervi momente de relaxare si sa te ocupi de un hobby.

Gemeni
Cu toate ca esti preocupat de colaborarile si proiectele pe care le desfasori in comun cu altii, astazi va trebui sa dai socoteala membrilor familiei si sa te ocupi de treburile gospodaresti. Recomandabil este sa stabilesti și să menții relatii armonioase cu neamul tau, pentru că toate evenimentele vieții pornesc de la acesta. Spatiul in care locuiesti necesită îmbunătățiri.

Rac
S-ar putea sa fie nevoie să pleci într-o călătorie scurta. Fie ca este vorba despre vizitarea unei rude apropiate sau scopul calatoriei este profesional, mergi detașat si evita implicarea emoțională in teme care nu te privesc. Poti afla vesti interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Evită provocarile colegilor de serviciu!
Leu
Provocarea zilei este legata de banii si favorurile pe care le obtii din munca desfasurata la serviciu. Nemultumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reactionezi la concluziile trase de pe urma analizei situatiei tale financiare. Este nevoie să-ți schimbi sistemul valorilor morale si sa privesti oamenii și evenimentele din preajma ta ca pe niste experiențe.

Fecioara
Starile tale de spirit se pot modifica de la o ora la alta, pentru ca influentele astrale vin catre tine puternic. Recomandabil este sa te ocupi mai mult de treburile tale si sa eviti implicarea in ale altora. Incepe o dieta, mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau hoinareste prin magazine pentru a-ti imbogati garderoba. Relațiile cu cei apropiați sunt conflictuale.

Balanta
Esti retras si cu nivelul energiei vitale la minim. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau are nevoie de odihna, plimbari in aer liber si mai ales detasare de cotidian. Afectiunile legate de sistemul digestiv și picioare se pot accentua. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cât posibil. Somnul si o alimentatie ușoară ți-ar fi suficiente.

Scorpion
Prietenii si protectorii îți dau târcoale. Poate fi vorba de intalniri si dialoguri providentiale, chiar daca tema discutiei nu prea iti place. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduita si cariera ta profesionala. Deocamdata, mentalul iti este confuz si cu greu poti face fata relatiilor cu ceilalti. Notează ceea ce ți se spune si ține cont de sfaturi!

Citește continuarea pe Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share