16/01/2021

Horoscop zilnic, 29 ianuarie. Fecioarele încep o nouă etapă profesională

 

Berbec

Tema principala a acestui weekend este reprezentata de prieteni. Mai exista detalii ale actiunilor comune cu prietenii nerezolvate inca, iar de unele persoane de care te leaga o prietenie veche ar fi bine sa te desprinzi. Putini sunt cei care iti sunt cu adevarat alaturi si care lucreaza sincer pentru bunastarea ta. Relatiile sentimentale si cele de prietenie se amesteca intr-un fel greu de definit si inteles.

Taur

 

Finalul acestei saptamani iti aduce intalniri si dialoguri cu multa lume. Fie ca este vorba despre evenimente profesionale, fie despre unele familiale, multi vor fi atenti la vorbele si gesturile tale. Insa, tu esti concentrat mai mult pe treburile de acasa sau pe nevoile membrilor familiei. Tumultul social la care trebuie sa faci fata iti va aduce beneficii, in special de imagine si recunoastere profesionala.

Gemeni

 

Sunt zile excelente pentru desfasurarea activitatilor culturale si pentru a-ti stabili obiective personale sau profesionale marete. Vizioneaza o piesa de teatru, lectureaza carti bune sau participa la seminarii pe teme spirituale. Iti poti imbogati bagajul educational cu subiecte interesante si de actualitate. Schimbarea sistemului de valori morale este binevenita.

Rac

 

Se intrezaresc cheltuieli datorate fie unor facturi restante, fie unor nevoi ale celor apropiati. Ar fi bine sa faci un bilant al bugetului de venituri si cheltuieli. Deocamdata se pare ca cei dragi tind sa se bazeze doar pe economiile tale si sa le foloseasca mai mult decat trebuie. Stabileste clar o limita pana la care poti sa cheltuiesti pentru ceilalti. Se contureaza o noua etapa de castig.

Leu

 

Partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te provoaca la discutii aprinse in acest weekend. Probabil datorita faptului ca in ultima vreme tu te sfatuiesti mai mult cu membrii familiei din care provii si-ti concentrezi eforturile mai mult in sectorul domestic, relatiile parteneriale au de suferit. Acorda tuturor relatiilor tale timpul si atentia cuvenita, altfel se vor destrama relatii bune.

Fecioara

 

Se contureaza o noua etapa profesionala incepand din acest final de saptamana. Sunt momente prielnice dialogurilor colegiale, lamuririi demersurilor profesionale in activitatile de echipa si stabilirii unui alt plan de actiune in cadrul locului de munca. Ai rabdare si asculta parerile tuturor. Ingrijeste-ti sanatatea, deoarece oboseala si chiar unele afectiuni iti pot crea neplaceri serioase si pe termen lung.

 Citește mai multe pe astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share