13/06/2021

Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2016. Berbecii se apropie de noi începuturi

Berbec

Astazi este Luna noua in Sagetator, situata in zona evolutiei si viitorului, in cazul tau. Daca auzi o chemare spre alte zari, catre o noua viziune, idee, plan sau chiar alt loc in care sa traiesti, acorda-i atentie, este ceea ce ar putea schimba in mod miraculos realitatea ta. Acesta este un moment al unui nou start in viata, pentru tine. Esti dispus sa lasi trecutul in urma si sa renunti la convingerile care te opresc sa inaintezi cu bucurie?

Taur

Probabil ca pentru tine, aceasta Luna noua in Sagetator aduce mai multa constienta in ce priveste parteneriatele, partajele, resursele puse in comun cu altii. E momentul sa inchei niste capitole care au fost paguboase si/sau dureroase, chiar daca asta presupune sa renunti la ceva ce crezi ca ti se cuvine din punct de vedere material. Renuntand sa mai lupti pentru a pastra ceva, faci loc pentru si mai multa abundenta in viata ta.

Gemeni

 

Poate una dintre cele mai puternice si importante zile din acest an. Un moment de bilant in ce priveste relatiile si parteneriatele, imaginea publica si rezultatele in plan social. Acum e momentul sa decizi transant, cu cine mergi mai departe si cum. Luna noua in Sagetator promite sa-ti deschida noi orizonturi si perspective, daca esti dispus sa lasi o parte din trecutul tau in urma. Chiar si numai prin renuntarea la resentimentele fata de cineva.

Rac

 

Pentru tine, Luna noua in Sagetator poate fi o trambulina care te arunca pur si simplu intr-un spatiu mult mai ofertant si expansionat, in ce  priveste cariera si munca zilnica. Pentru asta, e nevoie sa sari. Ceva stii ca trebuie sa se schimbe, ca lucrurile nu mai pot continua asa, iar daca iti asumi riscul de a fi judecat si daca esti dispus sa lasi in urma ceva nefunctional, poti face un salt in directia adecvata si acordata cu nevoile si dorintele tale. Asteapta-te  la neasteptat, in sensul bun. Si primeste!

Leu

Schimbare de perceptie, innoire a viziunii, renuntare la puncte de vedere limitative, deschidere spre noi orizonturi. Asa se poate descrie momentul in care te afli si marcajul realizat  de Luna noua, astazi si in zilele urmatoare. Fii atent la semnalele primite, la revelatiile si deschiderile care apar. Fii atent, de asemenea, la proiectele noi in care simti sa te implici. Nimic din ce e nou nu e de neglijat sau de refuzat din oficiu.

Fecioara

Toate credintele tale despre ce meriti si nu meriti, despre ce poate fi primit usor si ce nu, te-au adus in punctul de a percepe nevoia sub multe forme ale ei. Astazi, Luna noua in Sagetator te provoaca sa te deschizi si sa permiti sa primesti mai mult, din surse pe care le stii si din cele pe care nu le stii inca, avand mai multa incredere in sustinerea universului neconditionata si nelimitata. Cere si apoi primeste.

Citește contiuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share