16/01/2021

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2016. Gemenii pot rupe parteneriate vechi si solide

horoscop-3-noiembrie-2016

Berbec

Imbogatirea arsenalului tau cultural ar fi una din cele mai bune îndeletniciri astăzi. Pune-te la curent cu noutatile din domeniul artei ci
nematografice, teatrale sau delecteaza-ti sufletul cu vizitarea unei librării. Daca esti nevoit sa participi la diverse secvente de invatare intr-un cadru instituționalizat, ai in vedere faptul ca mentul iti este confuz si cu greu comunici cu ceilalți.

Taur

 

Se pune problema banilor si a bunurilor pe care le detii in comun cu altii. Este nevoie sa imparti tot ce ai sau ce castigi din colaborari, daca doresti sa ai succes pe mai departe, mai ales in domeniul profesional. Găsește un echilibru intre dorintele tale, putința de a castiga mai multi bani si relatiile cu ceilalti. Tentatia fraudelor și speculațiilor este mare!

Gemeni

Partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii te provoaca serios la discutii nu tocmai placute. Comunicarea este greoaie, nemultumirile la cote mari si de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate pana nu demult solide. Bine ar fi sa asculti atent ce iti spun ceilalti si sa vorbesti putin, dar la obiect. Lasa deciziile majore, promisiunile si semnarea documentelor pentru o alta dată.

Rac

Ziua incepe cu multa agitatie la serviciu. Cu greu poti deslusi ce se petrece in acest segment de viata. Tu muncesti corect, esti dornic de colaborare, insa ceilalti parca nu te aud si nu te vad. Organismul iti este obosit si se pot accentua afectiuni deosebite ale ficatului si gâtului. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te strict de indatoririle tale si rezerva momente pentru odihna.

Leu

Persoana iubita si copiii iti dau multe si marunte batai de cap astazi. Sunt posibile dispute, insa vei constata ca este de fapt un dialog al surzilor. Detaseaza-te de latura afectiva a vietii tale, deoarece confuzia si subiectivismul sunt la cote alarmante. Mai bine, ocupa-te de un hobby sau pregateste o mica petrecere surpriza pentru cei dragi.

Fecioara

Astazi va trebui sa stai de vorba cu membrii familiei si sa te ocupi de treburile gospodaresti. Cu toate ca discutiile vor ramane fara un final clar, totusi retine ce ti se spune si gandeste-te in taina la subiectele abordate. Evita deciziile majore sau planurile mărețe legate de largirea patrimoniului familial. Se recomanda prudență în spațiul locativ.

Citește continurea pe Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share