12/04/2021

Horoscop zilnic, 3 septembrie 2016. Vărsătorii își pot reevalua filozofia de viață.

horoscop zilnic 29 augustBerbec

Relatiile parteneriale se vor evidenția destul de zgomotos la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile reprosuri și dialoguri aprinse, insa tine-ti firea si fii mai intelegator cu ceilalti. Esti destul de incordat si asta te face sa reațtionezi discrepant. Detașează-te și ascultă ce au de zis ceilalti. Situatia nu este așa de alarmantă pe cât pare. Concentrează-te pe partea bună a lucrurilor.

Taur
Zile cu activități de rutină în acest weekend, atât acasă, cât la locul de muncă. Relatiile cu ceilalți sunt plăcute, astfel că te poți bucura de sprijin, recunoașterea meritelor și reuniuni amuzante. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe cap, așa încât nu forța nota. Trasează un plan de îngrijirea sănătății pe termen lung, în care să incluzi și terapii naturiste.

Gemeni
La finalul acestei săptămâni esti foarte creativ si bine ar fi sa te ocupi, pe indelete, de hobby-urile tale. Cheful de distractii si aventuri te face remarcat in anturaj, insa fii atent, pentru că nu toti au cheful tau. Relatia cu persoana iubita este destul de conflictuală, dar cu prudență și discernamant poți înlătura neplăcerile. Evită speculațiile financiare și jocurile de noroc. Surprize plăcute!

Rac
Activitățile gospodaresti au succes în acest weekend. Curatenii generale, reparatii curente, reamenajari de decor sau vânzări și achiționări de bunuri casnice. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, însa fii calm și treci peste neplăceri. Ceilalti nu sunt de acord cu atitudinea ta din ultimul timp. Găsește un echilibru între îndatoririle sociale si cele domestice.

Leu
Ești mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil că trebuie să mergi în vizită sau ai de rezolvat treburi restante în locații diferite. Unele discutii cu cei apropiati te-ar putea pune pe gânduri, dar nu lua in seama chiar tot ce auzi. Detașeaza-te de problemele celorlalti si concentreză-te numai pe rezolvarea treburilor tale personale. Plimbări în aer liber și odihnă!

Fecioara
În weekend se întrezăresc cumparături diverse. Indicat ar fi sa faci un bilant al veniturilor si necesităților imediate, astfel încât să nu fii pus în situația de a te împrumuta. Este posibil sa primesti cadouri, recompense sau se va pune problema schimbarii castigurilor din munca proprie. Exista restrictii la capitolul financiar, asa incat fii prudent. Detaseaza-te de materalitate!

Balanta
Zile bune la finalul acestei săpătmâni! Debordezi de energie, iar cheful de a te ocupa de tot si toate este remarcat și apreciat de alții. Sunt momente prielenice pentru programari la saloanele de intretinere corporala, pentru o schimbare de look sau pentru a tăifăsui cu cineva drag. O persoana influenta in mediul tau social îți poate da vești neplăcute legate de proiectele în care ești implicat.

Scorpion
Weekend-ul este potrivit detașării de cotidian, introspecției și regândirii planurilor personale și profesionale. Evită provocările si abordează totul cu un aer detașat. Gândește-te la o reconfigurare a modului tau de relationare cu tot ce te înconjoară. Stările de spirit fluctueaza destul de mult, iar cele mai vulnerabile segmente anatomice sunt capul si sistemul renal.

Sagetator
La sfârșitul săptămânii sunt posibile dialoguri aprinse și situații inedite cu prietenii, deci fii prudent. O persoana in care aveai incredere te-ar putea dezamăgi. Nu lua de bun chiar tot ce afli, însă reține ca relatiile tale de prietenie sau cele de protectorat sunt destul de bulversante. Există șanse să apară și evenimente îmbucurătoare alături de oameni minunați.

Capricorn
Te poți bucura de putere socio-profesională și de renume în acest weekend. Există persoane in anturajul tau, interesate sa te împiedice, însă le poti inlatura fara probleme. O discutie cu o persoană importantă te va mobiliza pentru implicarea in proiecte deosebite. Vor veni si bani din munca ta, asa incat accepta provocările. Elimină, pe cat posibil, ceea ce nu te mai reprezintă!

Varsator
Finalul săptămânii îți amintește de studii si calatorii. Te poti ocupa cu succes de chestiuni ce vizează plecarea într-o călătorie în afara granițelor țării. Sunt momente excelente pentru reevaluarea filozofiei de viață și pentru renunțarea la concepții și planuri nepotrivite. Dialogurile pe teme spirituale, meditațiile în locuri sfinte sau lectuarea cărților deosebite sunt de bun augur.

Pesti
Se pare că în acest weekend apar vesti importante legate de capitolul financiar. Daca esti implicat in proiecte ce presupun banii si bunurile altora verifică situația bugetului de venituri si cheltuieli. Ai putea descoperi ceva nereguli in acte sau faptul ca unul din colaboratori are interese ascunse. Analizeaza discret situatia si actioneaza in consecinta. Îngrijește-ți sănătatea!

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share