28/01/2021

Horoscop zilnic, 30 ianuarie 2017. Leii se intorc la partea spirituala a vietii

Berbec

 

Este bine sa fii cat mai discret. Nu prea ai chef de nimeni si de nimic, pentru ca sufletul tau are nevoie de detasare de forfota vietii cotidiene. Evita eforturile prea mari si provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si secundar pe sistemul digestiv. La serviciu este o perioada delicata, insa cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Odihneste-te mult!

Taur

 

Prietenii iti sunt alaturi. Intalniri, dialoguri, sfaturi de taina, toate apar in jurul tau ca intr-un carusel minunat. Vin catre tine multe informatii pretioase pe care ar trebui sa le retii sau sa le notezi. Totusi, unele persoane din anturajul tau nu sunt ceea ce par si ar trebui sa fii prudent. Vorbeste mai putin, asculta mai mult si nu iti divulga punctele slabe. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta.

Gemeni

 

Ar trebui sa-ti indrepti atentia spre relatiile cu sefii. Sunt posibile discutii contradictorii, reprosuri, dar fii prudent si asculta pe indelete ce ti se spune. Dreptatea este deocamdata de partea celorlalti. Manifestarea personalitatii tale lasa mult de dorit, asa incat ar fi binevenite unele corectii in relationarea cu ceilalti. In dupa-amiaza zilei, ocupa-te de treburile gospodaresti si de problemele membrilor familiei.

Rac

 

Relatiile cu strainatatea revin in atentie. Ori vei sta de vorba cu cineva aflat departe de granitele tarii, ori te vei gandi la demersuri pentru o calatorie importanta. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Daca esti nevoit sa sustii examene sau interviuri fii prudent, deoarece tendinta de a vorbi mai mult decat trebuie si pe langa subiect este accentuata.

Leu

 

Chestiunile financiare sunt bine sustinute astazi. Recomandabil este sa-ti verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Achita taxele, impozitele sau in functie de caz, ocupa-te de relatiile cu insitutiile bancare. Evita speculatiile financiare si cheltuielile pe mofturi. In dupa-amaiza zilei detaseaza-te de cotidian si intoarceti privirea catre laturile spirituale ale vietii.

Fecioara

 

Se pare ca astazi trebuie sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomanda prudenta. Esti combativ si poti rani usor cu vorbele sau cu privirea. Asculta ce au de zis ceilalti, pune in balanta cu ceea ce iti doresti tu si apoi actioneaza in consecinta. Proiectele sau colaborarile in care esti implicat pot cunoaste reconfigurari, dar totul este spre binele tau.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share