24/10/2021

Horoscop zilnic, 31 ianuarie. Fecioarele pot să amâne deciziile majore

Berbec

O zi in care ar trebui sa fii cat mai retras si discret in peisajul cotidian. Organismul iti este obosit si se pot accentua afectiunile legate de picioare si aparat digestiv. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca foarte usor se pot produce erori de diagnostic si tratament. Odihneste-te si lasa grijile deoparte.

Taur

 

Sunt posibile discutii aprinse cu un prieten sau cu o persoana care pana nu de mult te proteja si te sustinea in demersurile tale profesionale. Emotivitatea si subiectivitatea sunt la cote inalte, de aceea fii prudent. Evita promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel.

Gemeni

 

Mare zarva  astazi in relatiile profesionale. Sunt posibile discutii interesante cu un sef sau cu o autoritate importanta in domeniul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. Atentie, una se gandeste, alta se spune si alta se doreste de la tine. Vorbeste putin, asculta mai mult si lasa trasarea planurilor profesionale pentru o alta zi.

Rac

 

Astazi te afli intr-o baie de idei, vesti, potentiale relatii si posibilitati de evolutie. In orice caz, fii atent la mesaje si la semnele care sunt peste tot. Intalnirile sunt importante, discutiile care au loc merita sa fie luate de bune, totusi ia in calcul si o marja de razgandire/reconfigurare in zilele urmatoare. Atentie la imaginea ta publica!

Leu

 

Se pune problema banilor si a bunurilor pe care le detii in comun cu altii. Este nevoie sa imparti tot ce ai sau ce castigi din colaborari, daca doresti sa ai succes pe mai departe, mai ales in domeniul profesional. Gaseste un echilibru intre dorintele tale, putinta de a castiga mai multi bani si relatiile cu ceilalti.

Fecioara

 

Partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii te provoaca serios la discutii nu tocmai placute. Comunicarea este greoaie, nemultumirile la cote mari si de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate pana nu demult solide. Bine ar fi sa asculti atent ce iti spun ceilalti si sa vorbesti putin, dar la obiect. Lasa deciziile majore, promisiunile si semnarea documentelor pentru o alta perioada mai buna.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share