16/01/2021

Horoscop zilnic, 31 octombrie 2016. Cariera pe masa de discutii a zodiilor

horoscop-16-augustLa data de 31 octombrie, vă sfătuim să demonstrati un auto-interes sănătos în tot ce ține de cariera.
Berbec. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi Berbecii vor trebui să aibă o conversație dificilă cu superiorul lor. Vei încerca să sugerezi șefului tău că salariul nu ține pasul cu creșterea inflației. Seful tau va promite să ia în considerare preocupările, dar acest lucru va fi un răspuns dezamăgitor, unul pe care l-ați mai auzit înainte.

Taur. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi, Taurii isi fac griji cu privire la starea de sanatate a uneia dintre rudele lor apropiate. Este foarte posibil ca va trebui să-si ia concediu pentru a petrece un timp langa acea persoana. Criza va trece spre seara, dar va fi un moment in care se va gandi ca e important sa economiseasca niste bani daca isi pierde capacitatea de a lucra.

Gemeni. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
La data de 31 octombrie Gemenii se pot aștepta la o discutie cu soțul. Dimineața devreme, după micul dejun, vei lua o chestiune controversată pe masa de discutii, și încă o dată, vei aduce argumente. După-amiaza, telefonul va suna, iar după o scurtă discutie vei afla că iubitul tău este dispus să facă compromisuri.

Rac. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi Racii se vor ocupa de o problemă legată de finanțele lor. Vor trebui să ia un împrumut mare pentru  a ieși din aceste dificultăți financiare. Aceste evenimente vor îmbunătăți starea de spirit.

Leu. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi Leii vor ține pică pe unul dintre cei dragi. Veți avea nevoie de ajutorul acestei persoane, dar ea va refuza să vă ajute. Tu ii vei reaminti cum ai sacrificat timp și bani de dragul relatiei, dar prietenul tau se va dovedi a fi extrem de nerecunoscătoar.

Fecioara. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi Fecioarele vor primi un nou animal de companie. Nu vei putea spune nu la solicitările copiilor dumneavoastră de a adopta un catelus sau o pisicuta. În curând vei înțelege că noul locuitor al casei este surprinzător de fermecător. Este posibil sa deveniti mai atașați de el decât oricine altcineva din familia dumneavoastra.

Balanta. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi Balantele vor fi în mod natural caracterizate prin puteri sporite de observare. Tocmai aceasta calitate le va ajuta sa observe o greșeală masivă într-unul din proiectele colegilor care vor deveni recunoscători, și vor promite să fie la dispoziția dumneavoastră în orice moment.

Scorpion.  Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
La data de 31 octombrie Scorpionii nu ar trebui să dea vina pe alții pentru probleme lor numeroase. Nu vei realiza nimic prin încercarea de a-i face pe alții să își asume responsabilitatea pentru propriile gafe. Ar fi mult mai bine cand ajungeti la locul de muncă, cât mai curând posibil, să încercați să va rectificați toate greșelile.
Sagetator.Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
Sagetatorii vor experimenta nemulțumirea față de statutul lor social. Dupa munca te vei întâlni cu unul dintre prietenii tăi de școală și vei fi sincer surprins de cât de mult a fost în măsură să realizeze. Vei merge acasă și te vei gândi la cine, de ce și ce a fost în calea succesului tau.

Capricorn. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
La data de 31 octombrie Capricornii trebuie să completeze o documentație importantă extrem de atent. Ar trebui să evalueze viața personală la fel de atent (în special în relația cu noul tău partener). Este destul de probabil ca partenerul tau este unul dintre acei oameni care trăiește pe cheltuiala altora.

Varsator. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi Vărsătorii  vor intelege ca visele din copilărie nu mai sunt de actualitate. In schimb, vei incepe sa te gandesti la noi obiective, în special la cele mai multe lucruri materiale pe care ai  dori să le ai.

Pesti. Horoscopul zilnic pentru Azi 31 octombrie 2016:
În această zi Pestii vor fi profund preocupați de starea lor de sănătate. Dimineața îi  va gasi amețiti și slăbiți, ceea ce le va ingreuna activitatea. Isi vor finaliza totusi lucrul si apoi vor decide să consulte un medic specialist. Verdictul final – afecțiunea este cauzata de oboseala si stres cronic.

gotohoroscope.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share