06/08/2021

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2016. Leii se pot detașa de anumite relații

Berbec

Prietenii si protectorii iti dau tarcoale. Poate fi vorba de intalniri si dialoguri providentiale, chiar daca tema discutiei iti displace. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduita si cariera ta profesionala. Deocamdata, mentalul iti este confuz si cu greu poti face fata relatiilor cu ceilalti. Tine cont de sfaturile si indemnurile celorlalti!

Taur

O zi in care prestigiul social iti este pus la incercare. Sunt posibile altercatii cu sefii, de aceea fii prudent. Tempereaza-ti reactiile! Debordezi de energie si asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur. De retinut ca ai nevoie sa-ti schimbi conceptiile si atitudinea vizavi de tot ce tine de autoritate si reprezentantii ei. Dupa-amiaza mergi la cumparaturi!

Gemeni

Sufletul tau are nevoie de rafinare si liniste. Sunt momente bune pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu subiecte legate de cultura si civilizatia altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui sa te preocupe constant. Daca te afli in situatia de a sustine examene sau interviuri, pregateste-te serios, dar evita suprasolicitarea fizica si mentala.

Rac

Astazi se pune problema achitarii facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poti fi nemultumit de banii si bunurile pe care le detii in comun cu un partener de viata, insa tu esti cel care are nevoie de modificarea conceptiilor si atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vietii. Pe de alta parte, priveste oamenii si evenimentele din jurul tau si prin prisma planurilor subtile.

Leu

Relatiile parteneriale iti dau batai de cap. Poate fi vorba atat despre partenerul de viata, cat si despre colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. De retinut ca toate acestea sunt modalitati prin care Universul te ajuta sa devii mai increzator in fortele tale si mai atent la vocea ta interioara. Desprinde-te cu curaj de vechile colaborari nemultumitoare!

Fecioara

Ziua este delicata la capitolul munca si relatii colegiale. Ai dori sa faci mai multe, mai altfel, insa de fiecare data parca te lovesti de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru ca este nevoie sa tratezi munca si implicatiile ei mult mai detasat. Provocarile sunt majore si subtile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului cardio-vascular. Odihneste-te mai mult!

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share