25/07/2021

Horoscop zilnic, 5 noiembrie 2016. Berbecii trebuie să evite deciziile majore

horoscop-zilnic-14-septembrie-2016Berbec

Sambata sunt posibile altercatii cu un sef sau cu reprezentantii unei institutii oficiale. Fii prudent si vorbeste strict, direct si la obiect. Evita declaratiile si deciziile majore. Imaginea ta publica si statutul social sunt puse sub lupa. Duminica este o zi potrivita pentru intalniri cu prietenii. Sunt momente favorabile schimbului de idei. Tine cont si de parerea si nevoile membrilor familiei!

Taur
Sfarsitul acestei saptamani iti aduce informatii legate de strainatate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar cateva conteaza. Poate fi vorba de stationarea unui proiect care implica parteneri straini sau deplasari in strainatate. Duminica, contextul astral iti pregateste o iesire in lume. Foarte usor ti se poate strica imaginea in ochii celorlalti.

Gemeni
Sambata ar fi bine sa te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevazute, fie pe taxe, facturi, impozite restante de multa vreme, fie pe datorii ale partenerului de viata sau de afaceri. Fii prudent si evita asocierile sau investitiile de orice fel. Energia vitală este scazuta si ar trebui sa iti dozezi eforturile. Dupa-amiezele weekend-ului rezerva-le pentru activitati culturale.

Rac
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Tensiunile persista de multa vreme in acest sector de viata si vor mai persista. Ar fi bine sa te retragi din unele colaborari care iti sunt prea împovăratoare. De retinut ca poate fi vorba si despre un divort. Duminica, gandurile iti vor zbura catre banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii.

Leu
Sambata se pare ca iti vei continua activitatea profesională. Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de munca, chiar daca conditiile sunt dificile, iar activitatile parca nu se mai termina. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit. Afectiunile legate de aparatul osos și digestiv sunt accentuate. Odihnă, relaxare, detașare de cotidian!

Fecioara
Iti este dor de vremurile adolescentei la finalul acestei săptămâni. Ai nevoie de multa iubire, insa astrele au alte planuri pentru tine, deocamdata. Selecteaza relatiile din preajma ta, mai ales cele care te implica afectiv. Iubeste-te mai mult, foloseste-ti talentele creative si bucura-te de tot si toate. Duminica te poate necaji sanatatea, in special cea a ficatului si aparatului respirator.

Citește continuarea pe Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share