16/01/2021

Horoscop zilnic, 6 noiembrie 2016. Leii au parte de revelații

horoscop-23-augustLeii au parte de o serie de revelaţii. Aceşti nativi vor pătrunde cu mintea în trecut pentru a vedea unde au greşit şi ce trebuie reparat. Citeşte horoscopul zilei de 6 noiembrie 2016.

Berbec 
Ar fi bine să stai puţin pe loc, înainte de a porni acel plan pe care l-ai pregătit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, în care să analizezi la rece planurile făcute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ţi-au scăpat din vedere. Mai mult, dacă asculţi şi părerile şi sfaturile altora despre acelaşi subiect, ai primi o mulţime de informaţii preţioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupă. Sfatul zilei este următorul: stai şi ascultă, pentru că nu le ştii, deocamdată, chiar pe toate, dar poţi află detalii interesante!

Taur
Nu speră lucruri pe care nu le poţi atinge, pentru că unele din aceste puncte de vârf depind de eforturile tale de până acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e încă departe, dar dacă nu ai mai fi atât de concentrat la ţintă finală, ci doar la drumul până acolo, ai vedea că evoluţia va fi mult mai sigură. Uneori, visul te face să pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino în realitate, fără vise deşarte şi fără speranţe imense. Mult mai mare va fi satisfacţia la final, că ai atins acel tel, dacă nu ridici castele de nisip chiar din prima etapă.

 Gemeni 
Cineva îţi oferă o informaţie care devine de fapt o garanţie că eşti pe calea cea bună spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de această confirmare, care sună că o aprobare, că un stimulent să nu te opreşti din drum, pentru că nu mai e mult şi vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că lumea te aprobă de pe margine şi te împinge de la spate să duci la îndeplinire ceea ce ai început, semn că a fost un tel bine ales cu mari şanse de reuşită. E o plăcere să lupţi mai departe când te ştii susţinut în acest fel!

Rac 
Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţă provocărilor, iar atitudinea această este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum. Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu ţi se oferă pe gratis, deţii toate resursele pentru că ceea ce ai în minte acum să devină realitate foarte curând. Eşti susţinut de cei care joacă un rol în reuşită finală, nu eşti singur în lupta ta, deci bucură-te că totul merge bine.

Leu 
Priveşti spre trecut cu luare aminte, pentru că ai trecut cândva printr-o situaţie care ţi-ar putea fi lecţie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie. Fără nostalgii, fără regrete, fără emoţii negative, ci cu maximă luciditate, pentru a putea descoperi soluţia la problema ta actuală. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat problema atunci şi repetă reţeta. Ai învăţat la timpul potrivit care e calea cea mai bună.

Fecioara 
Te cramponezi prea mult de hopurile văzute sau nevăzute din calea ta, când ele pot fi trecute cu calm şi înţelepciune. Nu ai de ce să-ţi faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente în drumul oricui. Ai şi din ele ceva de învăţat, totul e să nu le amplifici mai mult decât e cazul. Primeşti de undeva o garanţie, o informaţie salvatoare sau doar un sentiment de linişte care te ajută să mergi mai departe, fără să-ţi mai baţi capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situaţiei!

Citește continuarea pe http://www.timpul.md/articol/horoscop-6-noiembrie-2016-99917.html

Distribuie acest articol Oficial Media
Share