04/08/2021

Horoscop zilnic, 8 decembrie 2016. Taurii au nevoie să accepte schimbările

Berbec

Dorinta de retragere din prim-planul vietii cotidiene este foarte evidenta astazi la tine. Bine ar fi sa iti urmezi vocea interioara si sa-ti indrepti atentia doar catre o analiza minuțioasă a ceea ce se petrece in jurul tau. Exista nemultumiri legate de parteneriate, colaborari si domeniu profesional, insa rabdarea, temperanta si discernamantul te pot ajuta sa depasesti totul cu bine.

Taur

Este bine să fii cât mai discret astăzi în peisajul cotidian. Sunt posibile provocări majore din partea colegilor de muncă. Există conflicte umbrite care ar trebui luate în serios. În plan profesional, schimbările sunt în toi, chiar dacă nu le observi sau le ignori cu bună știință. Privește realist felul în care se desfășoară lucrurile în jurul tău și acceptă schimbările.

Gemeni

Astrele iti sustin intalnirile si dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neintelegeri, discutii purtate pe un ton ridicat, insa din toate ai cate ceva de invatat. Pe de alta parte ar fi bine daca ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienta vizavi de domeniul profesional. Cei dragi iti sunt alaturi, de aceea bazeaza-te pe ei si mai ales spune-le toate ofurile tale.

Rac

Domeniul profesional este tema zilei. Sunt momente bune de a discuta cu un sef vizavi de progresul tau in domeniul muncii. Persoanele cu autoritate iti pot reprosa diverse, insa asculta cu atentie ce ti se spune si explica-te in cuvinte putine, dar concise. Calmul, prudenta si respectul fata tine si de ceilalti te vor ajuta se depasesti situatiile delicate fara probleme.

Leu

Tarile straine si culturile lor ar fi niste subiecte  minunate pentru azi. Pe cat posibil ia legatura cu cineva din strainatate, pentru a afla lucruri interesante ce iti vor fi de folos la un moment dat. Totodata, demersurile legate de calatorii pot avea succes. Cei implicati in diverse cursuri pot invata mai usor sau se pot ocupa de planificarea unor examene si probe specifice.

Fecioara

Energia vitala fluctueaza astazi, de aceea evita activitatile ce presupun efort fizic si mental deosebit. Sunt momente bune de a-ti achita facuturile, taxele si impozitele sau pentru a da inapoi obiectele imprumutate. Totodata verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Domeniul financiar este favorizat, asa incat nu sunt motive de ingrijorare, dar o evidenta trebuie tinuta.

Citește continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share