31/07/2021

Horoscop zilnic, 8 februarie 2017. Racii pot face cheltuieli in exces

Berbec

 

Familia si mediul confortabil de acasa sunt cele iti capteaza astazi cea mai mare parte din timp. Exista tendinta de a fi mai grijului dar si de a cere sustinerea emotionala a celor dragi, iar pentru a-i vedea pe toti fericiti s-ar putea sa uiti ca ai un buget limitat sau ca nu sunt necesare totusi atatea extragavante. Planurile facute acum o saptamana pot necesita reevaluari si corectii.

Taur

 

Actiunile tale de azi se invart preponderent in jurul familiei si a persoanelor din cercul tau de apropiati. Poti face scurte deplasari pe la rude, sarindu-le rapid in ajutor, atat financiar cat si prin sustinere emotionala. Totusi, incearca sa eviti a te arata astazi mai generos decat esti de obicei si a promite mai mult decat poti onora, chiar daca ai numai intentii bune.

Gemeni

 

Chiar daca ai un anume fler financiar, bazandu-te pe evaluarea atmosferei, a contextului social, exista totusi riscul ca deciziile care privesc administrarea bugetului sa fie luate sub influenta emotiiilor. Incearca sa iti mentii repere realiste si implicarea constanta referitor la proiectele tale si mai ales nu te culca pe o ureche, crezand ca daca iti arati entuziasmul, lucrurile sunt deja rezolvate.

Rac

 

Impresionabil, idealist si predispus fluctuatiilor de ordin emotional, astazi ar fi recomandat sa cauti compania reconfortanta a prietenilor pentru a petrece ziua intr-un mod cat mai relaxant. Riscul de a cheltui excesiv doar pentru a face impresie sau pentru asigurarea unui anume confort este destul de ridicat, asa ca tine cont mai ales daca ai o viziune optimista in privinta echilibrarii bugetului.

Leu

 

Generozitatea si dorinta de a ajuta pe cineva din familie ar putea fi astazi percepute ca fiind ceva de la sine asteptat si astfel sa te simti obligat a promite ajutor poate mai mult decat ar fi cazul, doar pentru a nu dezamagi. Fereste-te de extravagante de orice fel sau de a poza intr-o postura care i-ar pune pe cei din jur in inferioritate, moderatia fiind cea mai dificila misiune pentru ziua de azi.

Fecioara

 

Cu greu te poti concentra asupra rutinei cotidiene, preferand mai degraba o mica evadare alaturi de partenerul tau sau chiar de prietenii cei mai apropiati. Cauta sa te bucuri de o ambianta placuta, relaxanta, fara a neglija totusi proiectele in care ai pus pana acum mult suflet. Ai putea deveni acum constient de anumite dependente sau obiceiuri la care ti-e greu sa renunti.

Citeste mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share