24/07/2021

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2016. Surprize neașteptate pentru Raci si Gemeni

horoscop-25-septembrie-2016Berbec
Luna ramane astazi in Varsator, armonizand relatiile cu prietenii si stimulandu-te sa te deschizi catre cunostinte si grupuri noi. Esential acum este sa te bazezi pe originalitate si creativitate, dar si pe comunicare, participare si impartasire, in tot ce intentionezi sa faci. De asemenea, e benefic cu adevarat, sa pastrezi in vedere scopul final in loc sa te lasi distras de obstacole sau judecati.

Taur
Luna in Varsator energizeaza astazi zona carierei si a statutului social. E posibil sa ai idei creative si cu adevarat fructuoase, insa va trebui sa le expui cu rabdare celor implicati, astfel incat sa le adopte cu mai mare usurinta. Altfel, s-ar putea sa intmpini rezistenta si sa se dilueze/risipeasca o serie de posibilitati extraordinare de dezvoltare si expansiune a unei afaceri sau proiect.

Gemeni
Oricare ti-au fost nemultumirile in ultima perioada, astazi esti invitat sa privesti imaginea de ansamblu si sa te concentrezi mai degraba pe ceea ce vrei sa creezi in viitor, decat pe dificultati si piedici. Aminteste-ti ca energia din spatele cuvintelor si gandurilor creeaza lumea ta, asa ca fii constient si prezent cat poti de mult. Unele dorinte se pot implini in moduri neasteptate.

Rac
Pentru tine, ziua de astazi poate aduce surprize in ce priveste unele favoruri, recompense si daruri pe care le poti primi. Desi e o perioada aglomerata si destul de soolicitanta datorita schimbarilor profunde de viziune, scop, filozofie de viata si obiective pe termen lung, daca stai intr-un spatiu lipsit de frica, furie si judecati, vei vedea ca exista posibilitati noi si multa usurinta in a-ti crea drumul pas cu pas, cu eleganta.
Leu
Daca-ti doresti sa imbunatatesti o relatie sau sa incepi noi parteneriate, fii pregatit sa adopti o atitudine deschisa, receptiva si bazata pe cooperare. E posibil sa te trezesti in cotexte atipice si sa primesti propuneri inedite astazi, tocmai de aceea e bine sa fii deschis la posibilitati noi si sa privesti de dincolo de comoditate si confort. Nu refuza nicio invitatie si ramai in comunicare cu oameni care te inspira.

Fecioara
Luna in Varsator activeaza zona muncii si iti poate deschide drumul in ce priveste noi abordari care duc spre succes, inclusiv material. Pentru asta, e nevoie sa fii flexibil, sa asculti si alte puncte de vedere, sa te informezi si sa fii pregatit pentru a schimba/inova ceva in cadrul unor proiecte. Pe de alta parte, fii atent cum filtrezi informatiile care ajung la tine, intrucat exista tendinta de a lua mult prea in serios totul.

Citește continuarea pe Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share