17/06/2021

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2016. Leii sunt creativi iar taurii isi achita datoriile

ascendent-13082015Zodia Berbec

O zi cu multe gânduri neliniștitoare și informații controversate. Controlează-ți reacțiile, liniștește-te, stai departe de forfota cotidiană și de problemele altora. Ai nevoie de odihnă, cultivarea încrederii în forțele proprii și mai ales de cultivarea încrederii în faptul că Universul lucrează necontenit și necondiționat la bunăstarea ta.

Zodia Taur
Astazi sunt momente favorabile achitării datoriilor. Verifică situatia bugetului de venituri si cheltuieli. Se conturează modificări salariale și cheltuieli majore comune cu alții. De asemenea poți descoperi erori în actele financiare sau în actele privitoare la bunurile patrimoniale. Informează-te corect, din surse sigure și cheltuiește strictul necesar.
Zodia Gemeni
Preocupări în sfera relațiilor parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață, însă dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de altii, dar astrele te sfatuiesc sa fii mai atent la toate relațiile și acțiunile de anvergură în care ești implicat sau dorești să te implici. Daca ești nemultumit, sustine-ți opiniile cu argumente solide.
Zodia Rac
Multă vânzoleală la serviciu! Relatiile colegiale sunt conflictuale, deci bazeaza-te doar pe eforturile tale. Sanatatea este vulnerabilă, bine fiind să eviți eforturile fizice deosebite. Foloseste doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale. Chiar dacă există nemulțumiri profesionale majore, ele se vor rezolva de la sine.

Zodia Leu
Esti creativ, putând gasi cu ușurință rezolvari la toate problemele vieții. Relația cu persoanele dragi sunt destul de conflictuale. Se pot răsturna planuri comune, anula înțelegeri, rediscuta chestiuni amoroase vechi rămase neînțelese sau nerezolvate. Prudență, discreție, răbdare! Spre seară rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.
Zodia Fecioara
O zi excelenta pentru treburi gospodaresti și pentru discuții cu membrii familei. Chiar dacă gândurile tale zboară către alte zări, tot acasa este cel mai bine. Sunt posibile divergențe de opinie cu cei dragi. Controversele aduc diversitate și stimulează imaginația pentru a găsi soluții optime de rezolvare a situațiilor în care te afli.
Zodia Balanta
Multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distante scurte din varii motive! Implică-te cu drag și măsură în toate, deoarece vei avea si tu de câștigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Selectează cu atentie informațiile care vin spre tine, întrucât există și multă vorbărie fără rost.
Zodia Scorpion
Aspectele financiare cotidiene reprezintă o temă importantă. Nemulțumirile privitoare la modificările salariale sau legate de regimul muncii ating astăzi cote alarmante. Dar este vorba despre felul în care te raportezi tu la bani, muncă și implicațiile lor. Ai încredere că vei depăși totul cu bine. Consumă și cheltuiește strictul necesar!
Zodia Sagetator
Ar fi bine, dacă ți-ai oferi momente de izolare, detașare de cotidian, liniște, dialog interior. Tensiunile sufletești resimțite astăzi sunt dificil de gestionat, dacă te implici în activități solicitante, dacă vorbești cu ceilalți sau dacă te lași pradă gândurilor și evenimentelor exterioare neplăcute. Prudență, răbdare, toleranță!

Zodia Capricorn
O zi bună de a sta doar cu tine însuți. Stările tale de spirit fluctuează, iar nemulțumirile sufletești ating vârfuri. Ar fi bine să nu lași să se vadă toate acestea. Plimbările ușoare în aer liber, alimentația corectă, odihna conștientă te ajută să treci cu bine peste fluctuațiile energetice de peste zi. Ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta.
Zodia Varsator
Prietenii si protectorii revin în atenția ta cu o forță nebănuită. Sunt posibile controverse, anularea unor înțelegeri și reconfigurarea tuturor relațiilor. Se pare că de la banii și bunurile comune pornește avalanșa schimbărilor pe toate planurile. Ar fi bină să accepți și să lași ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. O plimbare în aer liber este binevenită.
Zodia Pesti
Evenimente bulversante la locul de muncă! Relațiile profesionale, în speță cele cu autoritățile pot lua turnuri nebănuite. Alege-ți cu grijă vorbele, faptele și, la nevoie, sfătuiește-te cu oameni de încredere. Ar trebui să renunți la rapid la o funcție de conducere, la un statut social pe care nu-l mai poți susține, dar și la imaginea falsă creată în ochii celorlalți.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share