31/07/2021

Horoscop zilnic, 9 octombrie 2016. Capricornii isi pot trasa noi directii de viata

horoscop-9-august-2016-770x470Berbec

Șefii si sarcinile profesionale sunt temele principale din acest weekend. Poti fi chemat la raport, dar se pare ca vei reusi sa faci fata cu brio oricarei provocari, dacă te străduiești să fii calm, tolerant și să folosești tonuri moderate în orice discuție și cu oricine. Dorința de afirmare profesionala este la cote inalte si greu de stapanit. Evită luarea deciziilor pripite!
Taur
Noutati legate de strainatate, de studii, dar și de filozofie de viață se conturează în acest weekend. Energia astrală din aceste zile te poate ajuta in demersurile legate de calatorii peste hotare, atat in scop turistic, cat si pentru studii. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Vizitează o galerie de arta, vizionează o piesă de teatru sau ascultă muzică bună.

Gemeni
Chestiunile legate de banii si bunurile altora iti aduc surprize la sfârșitul acestei săptămâni. Poti primi cadouri si recompense de la autori necunoscuti sau solutionari favorabile in relatiile cu institutiile financiare. Ideea de a te asocia in afaceri te poate incanta, insa fii prudent, deoarece norocul la banii si bunurile altora este relativ.

Rac
Relatiile parteneriale, colaborarile si activitatile comune cu altii primesc influxuri astrale deosebite la finalul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru rediscutarea unor contracte vechi. Disputele cu ceilalti vor avea o dinamica aparte, dar si un farmec pe masura, de care toata lumea se va bucura. Fii alaturi și de partenerul de viata!
Leu
Foarte dinamizat este sectorul muncii la finalul acestei săptămâni. Se intrezăresc multe treburi urgente de făcut atât acasă, cât și la locul de muncă. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos și digestiv, asa incat fii prudent si ocupa-te doar de activitatile usoare. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Relaxeaza-te alaturi de cei dragi.

Fecioara
Relațiile sentimentale sunt foarte active în acest weekend, astfel că se întrezărește un carusel de situații dificil de înțeles și gestionat. Sunt momente bune pentru a-ti orienta eforturile catre un hobby sau către o activitate sportivă. Surplusul energetic îl poți folosi cu succes în astfel de activități. Cei dragi ți se vor alătura cu bucurie.

Balanta
Casa si familia reprezintă subiectele principale la finalul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii de anvergura sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate, deci fii prudent în vorbe și fapte. Ai încredere că totul se va rezolva cu bine!

Scorpion
Zile cu multe călătorii scurte și cu planuri comune cu cei dragi la sfârșitul acestei săptămâni. Cheful de ducă este accentuat, dar se ivesc si oportunități minunate de a calatori in locuri deosebite. Sunt posibile vești, informatii diverse, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat.

Sagetator
Weekend-ul aduce bani, cadouri, surprize dinspre locul de muncă. Toate apar in jurul tau intr-un carusel amețitor, astfel că vrei, nu vrei vei fi nevoit să ții pasul cu evenimentele. Tentația de a cheltui peste masura este destul de mare, asa incat fii prudent si nu te hazarda. Energia vitala este destul de instabila. Dozeaza-ti eforturile și ocupa-te doar de treburile prioritare.

Capricorn
Beneficiezi de multa energie astrala la sfârșitul acestei săptămâni, pe care bine ar fi sa o canalizezi spre propria ta persoana. Sunt momente bune pentru tratamente de întreținere corporală, pentru inscrierea la cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pentru trasarea unor noi directii de viata. Tendință de a rupe relatii care merită păstrate.

Varsator
Dorinta de interiorizare si retragere din forfota vietii este la cote inalte în acest weekend. Mantia divina te invaluie in chip misterios, dar minunat si benefic. Daca se poate, plimbă-te cât mai mult in aer liber sau mediteaza in locuri sfinte. S-ar putea sa descoperi diverse conflicte in preajma ta, in special la serviciu. Ai încredere că se vor soluționa favorabil ție.

Pesti
Zile deosebite în relațiile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile intalniri si dialoguri tensionate. Poate apărea in preajma ta un protector important ce îți va oferi sfaturi si solutii bune necesare in zona muncii si a sanatatii. Chiar dacă tot ce auzi îți displace, ai încredere că în spatele animozităților există intenții bune.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share