23/01/2021

Horoscop zilnic, 9 septembrie 2016. Surprize placute pentru GEMENI

horoscop 2 septembrieZodia Berbec
Ești tentat să iei decizii majore în ceea ce privește activitatea profesională pe care o desfășori la locul de muncă. Este bine să nu dai crezare primului impuls sau primului gând, pentru că subiectivismul este accentuat și sunt șanse mari de a judeca greșit atât oamenii, cât și faptele.

Zodia Taur
Se conturează cheltuieli majore pentru alții. Pe de o parte ai de achitat facturi sau taxe restante, însă pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat sau o rudă va apela la sprijinul tău financiar. Foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu persoana iubită sau copiii din cauza banilor și investițiilor. Pune-ți banii și bunurile la adăpost.
Zodia Gemeni
Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi. Dialogurile cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali sunt tensionate, astfel încât fii prudent și nu escalada conflicte gratuite. Pentru că în plan domestic se petrec schimbări importante, este posibil să acorzi prea puțină atenție și prea puține eforturi înadoririlor matrimoniale sau celor profesionale.
Zodia Rac
Multă activitate se conturează astăzi fie că ești la serviciu, fie că ești acasă. Probabil că ai treburi restante care acum se cer rapid rezolvate, astfel că vei fi nevoit să muncești continuu. Pe de altă parte dozează-ți eforturile si energia, revizuieste-ti agenda, astfel încât să ai timp suficient și pentru odihnă.

Zodia Leu
Creativitatea este accentuată, astfel că bine ar fi să îți notezi ideile de astăzi și chiar să-i antrenezi și pe cei dragi în planurile tale. Cu toate că persoana iubită te poate necăji prin pretențiile pe care le are față de tine este bine să ții cont de spusele sale și în limita disponibilităților tale sufletești să îmbunătățești lucrurile.

Zodia Fecioara
Este momentul să lămurești chestiuni familiale cu rudele, membrii familiei sau cu tine însuți. Poate fi vorba despre moșteniri sau despre concepții, idei, planuri trasate undeva, cândva pentru segmentul domestic și care acum se dovedesc total perimate. Tu ești artizanul a tot ce se petrece sau ce se poate petrece în acest segment, astfel că nu ezita să rezolvi lucrurile așa cum crezi tu de cuviință.

Zodia Balanta
Se întrezăresc discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, controlează-ți reacțiile și vorbele, pentru că sunt șanse mari de a se destrăma relații și situații bune. Cumva ești mânat de la spate, de o mână nevăzută, care te îndeamnă să spui sau să faci lucruri negândite, mirându-te la rândul tău cum de ești capabil de așa ceva. Evită luarea deciziilor.

Zodia Scorpion
Cheltuielile pe care intenționezi să le faci vor atrage criticile celor dragi. Restricțiile financiare evidente din această perioadă pare că le ignori sau nu le înțelegi. Ascultă la sfaturile și îndemnurile celorlalți și cheltuiește strictul necesar. In acelasi timp, fii atent la tendinta unora de a abuza de resursele tale.

Zodia Sagetator
O zi tensionată, pentru că tendința de a te raporta la alții, de a privi numai în ograda lor este mare și irezistibilă. Se pare că nemulțumirile tale pornesc de la situația din segmentul profesional sau de la faptul că unii și-au format o părere nepotrivită despre tine și faptele tale. Totuși, gândește-te bine cum de s-a ajuns la această stare a lucrurilor și caută soluții de îmbunătățire.
Zodia Capricorn
Ar fi bine să te odihnești și să te ocupi numai de activități ușoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, șoldurilor și coapselor, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi cu alții sau să te implici în treburi diverse. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, întrucât sunt șanse de a se produce erori de diagnostic și tratament.
Zodia Varsator
Revin în atenție relațiile cu prietenii și proiectele comune cu aceștia. Vorbele și gesturile unora, în care până nu demult aveai încredere, te pot necăji profund. Traversăm o perioadă care evidențiază tensiuni și nemulțumiri majore între semeni. Păstrează o distanță sănătoasă față de toată lumea.
Zodia Pesti
Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de reprezentanți ai unor instituții oficiale. Se recomandă prudență, întrucât imaginea ta publică, poziția din cadrul unui grup de lucru se pot deteriora pe neașteptate. Partenerul de viață sau colaborările în care ești implicat au un rol foarte important în situația ta socio-profeisonală actuală.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share