Hoţii de buzunare care atacă timişorenii din mijloacele de transport ale RATT a intrat şi în atenţia Primăriei Timişoara şi a Poliţiei Locale.
Primarul Timişoarei Nicolae Robu, a spus că se cunoaşte cazul şi că a dispus deja luarea de măsuri în vederea depistării hoţilor.
„Cunosc subiectul, mi-a fost sesizat. Am şi organizat descinderi în tramvaie, cu echipe mixte alcătuite din polițiști locali şi poliţişti de la Poliţia Naţională în civil, dar este foarte greu să fie prinși. Astăzi am avut o discuție cu consilierul meu personal Ionuț Nasleu pe acest subiect, el trebuia să stea de vorbă cu domnul director Goia pentru a monta în tramvaie, chiar și în acestea vechi, camere video cu suficientă rezoluţie şi punct de vizibilitate cât să putem să îi prindem pe aceşti hoţi. Nu merită să facem investiţii majore în acest stadiu, noi avem pe lângă cele două tramvaie Armonia alte 12 tramvaie trimise la reabilitat, dar trebuie să intervenim pentru siguranţa cetăţenilor. Înregistrările ne ajută să îi prindem, din supravegherea video culegem informaţiile care să fie folosite apoi de poliţişti pentru a descinde să îi prindă în flagrant, pentru că poliţiştii nu pot acoperi toate tramvaiele din Timişoara şi din păcate aşa prin sondare, cum merg ei, sunt şanse destul de mici să îi prindă”, a declarat primarul Nicolae Robu

Stejărel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share