26/09/2020

Împreună scriem ISTORIA BINELUI la LUPENI

După campania umanitară inițiată de primarul Lucian Resmeriță și Subfiliala de Cruce Roșie Lupeni, persoane fizice și juridice au donat diferite produse de igienă și alimentare, care să fie apoi distribuite persoanele aflate în nevoi. Ieri, funcționari din cadrul primăriei Lupeni și voluntari ai Crucii Roșii au distribuit pachetele.

Selecția a fost una riguroasă. A fost încă un capitol important din viața comuității lupenene, care iată, a demonstrat încă odată, că la vremuri grele inimile se pot deschide . Iar în această perioadă, generozitatea și umanitatea au fost elementele de căpătâi a semenilor noștri.

”Uniți am reușit, să venim în sprijinul celor aflați în nevoie, pentru a le face sărbătorile frumoase.
Acum, în Săptămâna Patimilor, când lumea întreagă trece printr-o perioadă grea, în municipiul Lupeni, asemeni lui Simon din Cirene, care a ajutat pe Domnul Hristos să-și ducă povara Crucii pe Drumul Crucii spre Golgota, Primăria Municipiului Lupeni împreună cu domnul Emil Părău și zeci, sute de oameni de bine din municipiul Lupeni, oameni credincioși care doresc să ajute pe cei cu o cruce mai grea a vieții dintre semenii lor, bine știind, după cuvântul Mântuitorului nostru Iisus Hristos că ”cel ce ajută pe aproapele lui, pe însuși Hristos îl ajută”, am venit în sprijinul celor aflați la necaz.

Am fost impresionat, să văd că sute de oameni de bine, au venit în sprijinul celor aflați în nevoie, fiecare după posibilități, de la 1 kg de zahăr până la zeci de mii de lei, au dăruit din suflet pentru a aduce zâmbetul în sufletele necăjite. Actiunea va continua și în zilele următoare.
Uniți suntem mai puternici! Sărbători Pascale pline de pace și bucurie sfântă vă dorim tuturor!” a transmis primarul Lucian Resmeriță.

 

”Uniți pentru Umanitate ! Prevenirea si alinarea suferinței umane este misiunea noastră a Crucii Roșii. Noi, Crucea Roșie suntem privilegiați, pentru că avem ocazia să privim în ochi bunătatea sufletească a celor ce doresc să ajute și avem ocazia să privim în ochi pe cei care primesc ajutorul si ne spun mulțumesc, bunul Dumnezeu să vă ajute tuturor ! În comunitatea noastră, pe lângă toți cei care au contribuit donând bani sau alimente, există doi oameni binecuvântați, doi oameni minunați, care s-au oferit tot timpul în orice situație să ajute. Domnul EMIL ILIE PĂRĂU și Domnul CONSTANTIN DICU, administratori ai firmelor S.C. Comexim R S.R.L, respectiv S.C. Diacom Prest Com S.R.L., au făcut posibil ca în cadrul campaniei umanitare, inițiată de către domnul Primar Lucian Resmeriță, să poate fi ajutate sute de familii și persoane vârstnice. Permiteți-ne stimate domn Emil Ilie Părău și stimate domn Constantin Dicu, să vă mulțumim public în numele celor ce sunt ajutați și să vă mulțumim pentru că împreună scriem rânduri în ”Istoria Binelui ”. Doamne ajută să auzim numai de bine !”au conchis și  reprezentații Subfilialei de Cruce Roșie Lupeni.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share