22/06/2021

În ce condiții se fac testările de la Serviciul Rutier Dâmbovița

În contextul măsurilor dispuse prin Decretul Președintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, respectiv în conformitate cu prevederile art. 1 si art. 2 din Decret, raportate la prevederile art. 1 din Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, activitatea de verificare a cunoașterii regulilor de circulație este suspendată în perioada 1-15 aprilie a.c., exceptate fiind persoanele care susțin această testare pentru satisfacerea unui interes profesional.
În aceste condiții, pentru a susține testarea în vederea reducerii perioadei de suspendare, va trebui să faceți dovada desfășurării activității pe un post care implica conducerea autovehiculelor pe drumurile publice.
Totodată, angajatorul va trebui să emită un document care să ateste continuarea desfășurării activității în perioada stării de urgență.
Pentru această categorie de persoane, testarea va fi organizată în ziua de joi, la ora 15:00, la sediul Serviciului Rutier Dâmbovița, cu sediul în municipiul
Târgoviște, str. Gen. Ion Emanoil Florescu, nr. 8. Cererea (care trebuie să conțină toate datele prevăzute în formularul postat pe site-ul I.P.J. Dâmbovița) și documentele care justifică susținerea testării vor fi expediate prin orice mijloc care asigură transmiterea textului și confirmarea primirii acestuia, respectiv: serviciu poștal/serviciu de curierat rapid/fax/e-mail, astfel încât aceasta să ajungă la Sediul Serviciului Rutier cu cel puțin o zi înaintede organizarea activității de testare.

După primirea documentelor, veți fi informați telefonic cu privire la programarea în vederea susținerii testării.

Pentru protecția dumneavoastră și a celorlalte persoane, având în vedere regulile speciale care se aplică instituțiilor publice conform art. 7 alin. (1) din O.M. nr. 3/24.03.2020, veți avea asupra dumneavoastră mănuși de unica folosință și mască chirurgicală care să vă protejeze gura și nasul.
Nu vă veți prezenta la sediul Serviciului Rutier înainte de a primi confirmarea cu privire la îndeplinirea condițiilor pentru susținerea testării.
Vă adresam rugămintea de a conștientiza importanța măsurilor adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de
răspândire a infecției cu COVID-19.
Măsurile sunt cu caracter temporar, fiind generate de instituirea stării de urgenţă pe întreg teritoriul României.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share