09/12/2021

În ce stadiu se află lucrările de investiții ale Primăriei Târgoviște

grad13

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc ieri la Grădinița nr.9 din Târgoviște, primarul orașului, Daniel Cristian Stan ne-a vorbit și despre stadiul altor obiective la care se lucrează în prezent din bugetul local al primăriei. Edilul orașului susține că demersurile făcute de guvernul Cioloș pentru obținerea de fonduri europene de către administrațiile publice locale sunt unele care bat pasul pe loc, blocând astfel lucrările începute în anul trecut.

”Sper ca din toamnă să avem un guvern care să ajute administrația publică locală și nu să blocheze toate investițiile pe care le avem în curs, solicitând avize peste avize și în loc să ne ajute, ne-a trimis puțin în trecut, deoarece toate investițiile demarate la începutul anului acum sunt blocate. Dacă noi nu demaram anul trecut aceste obiective de investiții pe bugetul propriu al primăriei, în acest moment cu grad de absorbție zero pe fonduri europene, nicio administrație publică locală din România nu putea să lucreze.” ( Cristian Stan)

af7

Referitor la investițiile în derulare în acest moment în Târgoviște din bugetul local, Cristian Stan ne-a oferit următoarele informații:

”Săptămâna viitoare, cel târziu miercuri, urmează să debuteze lucrările la Piața Mihai Viteazul din Târgoviște, deja se face organizarea de șantier. Lucrăm în continuare la Clubul Pensionarilor, la After Schoolul din Microraionul IV, se lucrează în M12 pe strada Luceafărului, în cartierul Matei Voievod, pe strada 8 Martie și vor începe lucrari si pe Aleea Calea Griviței, urmând să lansăm licitațiile publice pentru Priseaca și restul străzilor pe care le avem în lucru. Sper ca anul acesta să începem lucrările și pe străzile Horea, Cloșca, Crișan, Justiției, Gimnaziului, Găești, Col. Băltărețu și anul viitor să le finalizăm.”

club4 af4

Distribuie acest articol Oficial Media
Share