03/12/2020

În urma conflictului spontan, petrecut pe raza oraşului Titu, poliţiştii au dispus reţinerea a două persoane

politie-mascati În cursul nopţii de 27/28 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi că într-un local de alimentaţie publică din localitate, are loc un conflict între mai mulţi cetăţeni. 

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că în urma unui conflict, doi bărbaţi, de 28 şi 33 de ani, le-ar fi aplicat altor doi mai multe lovituri cu un obiect ascuţit-înţepător. 

În urma conflictului, patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, două dintre acestea rămânând internate pentru câteva ore.

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu efective ale Poliţiei Oraşului Titu, bănuiţii au fost prinşi şi reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „lovire sau alte violenţe

De asemenea, poliţiştii au identificat şi ridicat obiectul corp delict al infracţiunii de lovire, respectiv un cuţit.

Două dintre persoanele vătămate, respectiv doi bărbaţi, de 36 şi 40 de ani, au fost examinate medico-legal, stabilindu-se faptul că leziunile suferite necesită 8-9 zile de îngrijiri pentru vindecare, fără ca viaţa să le fi fost pusă în pericol.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor, urmând ca mâine, 29 iulie a.c., să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share