04/12/2021

Inaugurarea primului Club de Pensionari din Municipiul Târgoviște

”Am participat astăzi cu mare satisfacție la inaugurarea primului Club dePensionari din municipiul Târgoviște. Este un proiect de suflet care nu va rămâne singular, planul actualei administrații condusă de primarul Daniel Cristian Stan fiind să înființeze mai multe astfel de locații în „clădirile Termica”, rămase în părăsire după desființarea societății. Urez viitorilor beneficiari să se bucure din plin de această premieră în județul nostru și îi asigur în continuare de preocuparea Partidului Social Democrat pentru situația vârstnicilor din România!” a declarat Carmen Holban, viceprimarul municipiului Targoviste.

 

”Acest club se adresează tuturor pensionarilor din Târgoviște, indiferent daca au sau nu aparținători si indiferent de mărimea veniturilor pe care le au.
Pentru a beneficia de serviciile oferite, este nevoie ca doritorii sa demonstreze ca sunt pensionari (prezentarea unui cupon de pensie) si sa aducă o adeverința de la medic din care sa reiasă ca nu suferă de boli contagioase.
Clubul pensionarilor are in dotare un cabinet stomatologic si un cabinet care va oferi servicii medicale primare in mod gratuit.
Pensionarii vor avea in plus la dispoziție o sala dotata cu mai multe mese si scaune unde vor putea juca șah, table, rummy sau alte jocuri.” a comunicat primarul orasului, Daniel Cristian Stan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share