26/09/2021

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști 

La data de 8 august a.c., polițiștii dâmbovițeni au depistat pe raza municipiului Târgoviște și localității Vișina, doi bărbați de 28 și 77 de ani, în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,60 mg/l și 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, un alt bărbat de 44 de ani, a fost surprins de polițiști, pe raza localității Românești, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce anulat.

Citește și: Promovare online – Advertoriale la prețuri fără concurență

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

  •  

Persoane sancționate de poliţişi pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010

La data de 8 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au depistat pe drumul comunal 91B, pe raza localității Pătroia Vale, trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din localitatea Voia, în timp ce transportau cu trei vehicule cu tracțiune animală cantitatea de 2.6 m3 material lemnos fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lumnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share