19/09/2021

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 11 august, în jurul orei 17:52, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza municipiului Târgoviște, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Mănești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul județean 720 C, s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Ocnița, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de gardul a două imobile.

În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, bărbatul prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în cursul nopții de 11 spre 12 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au surprins pe bulevardul Mircea cel Bătrân, un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație.

În toate situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share