17/10/2021

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a fost vizitat de elevi

p2
www.oficialmedia.com Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa

Astăzi, 20 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Centrului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost gazda unui grup de elevi şi profesori ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Aceştia  au vizitat sediul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, unde poliţiştii au oferit recomandări pentru prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

Vizita a continuat la Muzeul Poliţiei Române, unde elevii au putut admira expoziţia de uniforme pe care poliţiştii le-au îmbrăcat în diferite perioade ale timpului, precum şi tehnica folosită de aceştia de la începuturile activităţii de poliţie şi până în prezent.

De asemenea, reprezentanţii unităţii de învăţământ au donat Muzeului Poliţiei Române o uniformă nouă a poliţiei naţionale din Turcia.

Ulterior, alături de poliţişti, aceştia au vizitat şi Complexul Muzeal Curtea Domnească, un obiectiv turistic reprezentativ pentru judeţul nostru.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share