31/07/2021

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița adresează felicitări domnului general de brigadă Costel Gavrilă

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița adresează felicitări domnului general de brigadă Costel Gavrilă pentru probitatea şi responsabilitatea de care a dat dovadă de-a lungul întregii cariere,  în executarea atribuţiilor de serviciu, se arată în comunicatul de presă din partea IPJ Dâmbovița.

Astăzi, 29 decembrie, cu ocazia trecerii în rezervă, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și întregul colectiv îi adresează felicitări domnului general de brigadă Costel Gavrilă pentru activitatea derulată de-a lungul timpului și pentru sprijinul necondiționat, acordat de fiecare dată instituției noastre în vederea îndeplinirea misiunilor din domeniul ordinii și siguranței publice.

Pe parcursul celor 34 de ani de activitate profesională, ați dat dovadă de inteligență, organizare, devotament și dragoste față de subordonați și cetățeni.

Sunteți un exemplu demn de urmat, un exemplu al demnității, profesionalismului și echidistanței.

Este de admirat modul în care ați reușit să vă conduceți echipa, cum ați contribuit la formarea de caractere ale unor oameni care au stat drepți și care au respectat legea chiar și în cele mai grele momente.

Felicitări pentru tot ceea ce ați construit!

Vă dorim multă sănătate și pensie cât mai lungă!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share