23/10/2020

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița – Buletin informativ

Activități pentru siguranța cetățenilor 

La data de 10 februarie a.c., în urma activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, polițiștii au aplicat 345 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 113.505 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 26 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Acțiunea TRUCK & BUS 

În perioada 10-16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități în cadrul acțiunii TRUCK & BUS.

Astfel, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În prima zi de acțiune, au fost controlate 86 de vehicule și au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale.

  •  

Un bărbat, sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor legale pe linie de silvicultură

La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr. 6 Poliție Rurală Moreni au depistat un bărbat în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de 0,300 m³ material lemnos, deși nu deținea documente de proveniență și transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și lăsat în custodia unui ocol silvic.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share